"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תחת נהלים מחמירים: כך תתנהל נסיעת ראש הממשלה לטקס החגיגי בוושינגטון
חברי המשלחת הישראלית לטקס חתימת הסכם הנורמליזציה עם איחוד האמירויות יוכלו לעלות למטוס רק אם יימצאו שליליים בבדיקת קורונה שיבצעו לפני הטיסה • הם ישמרו על תנאי קפסולות בזמן שהותם בארה"ב, ויחזרו ארצה מיד לאחר סיום הטקס
ראש הממשלה בנימין נתניהו, בירושלים, בחודש שעבר // צילום: איי-אף-פי // ראש הממשלה בנימין נתניהו, בירושלים, בחודש שעבר

תחת נהלים מחמירים: כך תתנהל נסיעת ראש הממשלה לטקס החגיגי בוושינגטון

חברי המשלחת הישראלית לטקס חתימת הסכם הנורמליזציה עם איחוד האמירויות יוכלו לעלות למטוס רק אם יימצאו שליליים בבדיקת קורונה שיבצעו לפני הטיסה • הם ישמרו על תנאי קפסולות בזמן שהותם בארה"ב, ויחזרו ארצה מיד לאחר סיום הטקס

אריאל כהנא
, עודכן

ראש הממשלה בנימין נתניהו ובכירי לשכתו צפויים להמריא ביום ראשון לארצות הברית כדי להשתתף בטקס החתימה על הסכם נרמול היחסים עם איחוד האמירויות, זאת ברקע ההתפשטות החמורה של מגפת הקורונה. בשל כך, הנסיעה תתקיים תחת נהלים בריאותיים נוקשים מאוד ותהיה קצרה ככל הניתן.

כל נוסעי המטוס יידרשו לעבור בדיקת קורונה בטרם עלייתם למטוס, ויורשו לעלות עליו רק אם יימצאו שליליים לנגיף. בטיסות ראש הממשלה לחו"ל יש בדרך כלל מספר גדול של מקומות פנויים, אך בנסיעה זו תהיה הקפדה מיוחדת על שמירת רווחים בין הנוסעים. כמו כן, כל מי שינכח על המטוס – מראש הממשלה ואנשי לשכתו ועד אנשי הצוות במטוס – יידרשו לעטות מסיכות על פניהם במשך כל זמן הטיסה.

עם הגעתם לוושינגטון, חברי המשלחת הישראלית ישוכנו במלון אחד ויידרשו לשמור על תנאי קפסולה מלאים לכל אורך שהותם במקום. העיתונאים שיתלוו לטיסה, שבביקורים רגילים מועברים למלון אחר מזה של חברי המשלחת, ילונו הפעם באותו מלון בו ישוכן נתניהו. בנוסף, חברי הפמליה לא יורשו לנוע בחופשיות בעיר, אלא יידרשו להישאר במלון לכל אורך הביקור.

המשלחת תבצע בדיקת קורונה לפני העלייה למטוס. ראש הממשלה בנימין נתניהו, בירושלים, בחודש שעבר // צילום: איי-אף-פי
המשלחת תבצע בדיקת קורונה לפני העלייה למטוס. ראש הממשלה בנימין נתניהו, בירושלים, בחודש שעבר // צילום: איי-אף-פי

טקס החגיגה החגיגי צפוי להתקיים ביום שלישי בצהריים (שעון מקומי) בבית הלבן, בהשתתפותהנשיא דונלד טראמפ. על פי התוכנית, המשלחת הישראלית תחל את דרכה בחזרה ארצה מיד בסיומו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...