צילום: אודי ציטיאט // סבע. צמד ובישול לישראלי

אין זהבי? יש סבע: צמד ובישול לישראלי ב-1:3 של ר.פ

ללא חברו הטוב ערן זהבי, דיא סבע היה הגיבור של גוואנגז'ו בניצחון על הנאן ג'יאניה, השלישי של הקבוצה העונה

אחרי שלושה הפסדים רצופים, גוואנגז'ו ר.פ רשמה היום (שלישי) ניצחון שלישי העונה. למרות שהכוכב הישראלי ערן זהבי, ששוחרר למשחקי הנבחרת, לא היה בסביבה, היה על המגרש סקורר ישראלי אחר – דיא סבע. הקשר ההתקפי הבקיע צמד והוסיף בישול בניצחון 1:3 של ר.פ מול הנאן ג'יאניה, במסגרת המחזור ה-10 בליגה הסינית.

כבר בדקה ה-12 סבע העלה את גוואנגז'ו ליתרון בנגיחה. הנאן ג'יאניה השוותה בפנדל בדקה ה-35, אבל אחרי 4 דקות סבע השלים צמד כשדחק כדור רוחב שקיבל מימין והחזיר את היתרון לקבוצתו. עוד 4 דקות עברו וסבע בישל את השער השלישי, צ'וגי אי היה זה שנהנה מהמסירה של דיא.

בעקבות הניצחון, לר.פ יש כעת 10 נקודות העונה, והיא נמצאת במקום ה-6 מתוך 8 בבית שלה, לפחות עד המשחק של דליאן פרו, לה 9 נקודות בסך הכל. הנאן ג'יאניה נשארת אחרונה בטבלה עם 6 נקודות עד כה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו