"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניר לוין: "כל בדיקות הקורונה יצאו שליליות"
הנבחרת הצעירה של ישראל תפגוש מחר (19:00) את איי פארו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה 2021 • המאמן פירט: "מוחמד אבו פאני ישמש כקפטן"
צילום: ההתאחדות לכדורגל // הנבחרת הצעירה של ישראל. 8 נקודת מארבעה משחקים

ניר לוין: "כל בדיקות הקורונה יצאו שליליות"

הנבחרת הצעירה של ישראל תפגוש מחר (19:00) את איי פארו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה 2021 • המאמן פירט: "מוחמד אבו פאני ישמש כקפטן"

שי ארצי
, עודכן

הנבחרת הצעירה של ישראל תפגוש מחר (רביעי, 19:00) את נבחרת איי פארו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה 2021 לנבחרות צעירות.

לאחר ארבעה משחקים בקמפיין הנבחרת בהדרכתו של ניר לוין במקום השני בבית (8 נקודות) בעוד איי פארו במקום האחרון (0 נקודות). ביום שלישי הבא תארח ישראל את נבחרת קזחסטן באצטדיון נוף הגליל.

מאמן הנבחרת, ניר לוין, אמר לקראת המשחק: "נחתנו אתמול אחר הצהריים באיי פארו במזג אוויר סגרירי של 12 מעלות. כל בדיקות הקורונה יצאו שליליות. אוסמה חאליילה שעדיין אינו כשיר לחלוטין, יקיים הערב באימון המסכם מבחן כשירות. לאור העבודה שעופרי ארד נמצא עם הנבחרת הבוגרת, מוחמד אבו פאני ישמש כקפטן במשחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...