"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכלבים עזרו לחברם קצר הרגליים

צפו: שני כלבים עושים "סולם גנבים" לחברם בעל הרגליים הקצרות ומסייעים לו לטפס אל האוכל • הבעלים: "שיתוף פעולה וחברות מאפשרים להתגבר על בעיות"

,עודכן
צילום: צילום מסך מהטוויטר // הסרטון גרף צפיות רבות וזכה לאהדת הגולשים

כשחברות מסייעת להתמודד עם מגבלה פיזית:שלושה כלבים מצאו שיטה חמודה ומרגשת לסייע לחברם קצר הרגליים. כפי שניתן לראות בסרטון שצילם בעליהם, השלושה - שני כלבים מסוג בורדר קולי ואחד מסוג קורגי – מסתדרים כך ששני כלבי הקולי הופכים לדרגש ואז השלישי מטפס עליהם וסועד בהנאה את שאריות הארוחה שהונחו על הכיריים.

Dogs work together to steal food from kitchen counterpic.twitter.com/NVMiMAo4n4

— The Independent (@Independent)August 13, 2020

לכלבי הבורדר קוליש רגליים ארוכות, ולכן הם יכולים להגיע אל השאריות בקלות. לעומת זאת, לכלבים מסוג קורגי יש רגליים קצרות. שני חבריו מצאו לבדם את הדרך החכמה ביותר לסייע לו לאכול, זאת מבלי לבקש או להתחנן לעזרה מהבעלים שלהם, מאמן כלבים מקצועי, המפעיל את חשבון האינסטגרם funnybubbledogs@.

המאמן, שצילם את הסרטון המקסים, תועד כשהוא מתקרב אל הכלבים שמביטים בו במבט של מי שנתפסו בקלקלתם. לא רק שהוא לא כעס עליהם, אלא גם הפיץ את הסרטון ברשתות החברתיות וכתב: "יש כאן לקח חשוב של שיתוף פעולה ואחווה. במיוחד בתקופה הזו של הקורונה, אנחנו מקבלים כאן מסר מרגש של שיתוף פעולה וחברות, שמאפשרים לכולם להתגבר על מכשולים ובעיות בדרך אל המטרה המבוקשת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר