"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדיקות אקראיות לקורונה לתיירים באילת

המשטרה הציבה מחסומים בכניסה לעיר • העירייה סיכמה כי המשטרה תבצע את הבדיקות בקרב תיירים המעוניינים לנפוש בעיר • אם בבדיקה יימצא חולה מאומת – הוא יקבל קנס של 5,000 ש"ח ויידרש לשוב מיידית לביתו

,עודכן
שוטרת בודקת תיירים בכניסה לאילת, היום // שוטרת בודקת תיירים בכניסה לאילת, היום

המשטרה תבצע בדיקות קורונה אקראיות בכניסה לאילת לאיתור חולים או לאנשים שמפרים בידוד בו הם אמורים להיות, כך הודיעה היום (שני) עיריית אילת.

הבדיקות יערכו באופן אקראי במטרה לאתר חולים שיגיעו לנפוש בעיר. ראש עיריית אילת, מאיר יצחק-הלוי, פנה למשרד לביטחון הפנים בבקשה ששוטרים יסייעו באכיפה ויבדקו באופן אקראי תעודות זהות של הנכנסים לעיר ושל המבלים בתוכה, בניסיון ליצור הרתעה ואף למנוע כניסתם לעיר של חולים בנגיף הקורונה המודעים כי הם חולים, שעלולים לסכן את תושבי העיר ואת תייריה.

עוד בנושא:

• בהלה באילת: חולה מאומת נעצר במלון

• אילת תובעת את האורח במלון שהפר בידוד

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

• שוב: חולת קורונה במלון באילת

"מפקדת הקורונה" של המשטרה, המונה 30 שוטרים ו-20 פקחים של רשות ההגירה והאוכלוסין, תקיים את הבדיקות במחסום הכניסה לעיר. אם בבדיקות יימצא חולה מאומת, יוטל עליו במקום קנס של 5,000 ש"ח והוא יידרש לחזור מיידית לביתו ולמלא אחר הנחיות הבידוד. במקביל לכך, העירייה תפעל להענשת אותו חולה גם בפן הפלילי, בכך שלרבות הגש כתב אישום בגין הפצת מחלה מדבקת, שעונשה המרבי הוא עד שבע שנות מאסר.

בעקבות מגפת הקורונה, באילת פועלים לאפשר את התיירות בעיר ושמירה גם על תושביה. העירייה מפעילה תוכנית הכוללת, בין היתר, ריכוז נתונים, תגבר מערך החקר האפידמיולוגי בבית החולים "יוספטל" הפועל בעיר והפעלת מצלמות במרחבים הציבוריים. "נגלה אפס סבלנות כלפי מפרי ההנחיות, בדגש על הפרת בידוד", אמר יצחק-הלוי.

הטיילת באילת, בחודש שעבר // צילום ארכיון: יהודה בן יתח
הטיילת באילת, בחודש שעבר // צילום ארכיון: יהודה בן יתח

עיריית אילתהגישה לאחרונה תביעהעל סך 250 אלף ש"ח נגדחולה מאומתשהגיע לנפוש בעיר לפני כשבועיים, תוך שהוא מפר את הבידוד בו היה אמור לשהות במסגרת הוראות משרד הבריאות. כמה ימים אחר כך,אותרה חולה נוספתבאחד מבתי המלון בעיר, וזו הוצאה מהמקום על ידי המשטרה עם הוראה חד משמעית לשוב לביתה בלוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר