שר החינוך יואב גלנט // צילום: גדעון מרקוביץ' // שר החינוך יואב גלנט

גלנט מבהיר: "אין היתכנות לאפשר לימודים מלאים באופן שלם לכולם"

שר החינוך קיים כינוס מיוחד שבו הציג את המתווה החדש לפתיחת שנת הלימודים בצל הקורונה • גלנט: "משימה לאומית מורכבת"

שר החינוך יואב גלנט, הציג היום (חמישי) את מתווה החינוך לשנת הלימודים הבאה בצל נגיף הקורונה. השר הבהיר כי לא תתאפשר פתיחה מוחלטת של בתי הספר והרבה מהמגבלות הקיימות ישמרו לחודשים הבאים. 

"הכינוס מיועד על מנת לתת לציבור על התכנית לפתיחת שנת הלימודים. אנחנו חווים מגיפה עולמית שלא פסחה על ישראל. אנחנו נשמור על בריאות התלמידים, נקנה להם חינוך ונקנה להם השכלה. אני מזכיר את המובן מאליו, המטרה החשובה ביותר והנכס החשוב ביותר לכל משפחה הם הילדים שלנו ולכן בכוונתי לדאוג לכל הילידים מכל המגזים, מכל המקומות מכל הדתות כאילו הם ילדי שלי", אמר גלנט. 

עוד הוסיף שר החינוך כי: "אנחנו רוצים לאפשר כניסה חלקה אל גני הילדים ובתי הספר. מערכת החינוך היא עוגן של יציבות. עבור ההורים, מורים, ילדים וציבור. הגננות המורות והמורים הם האנשים החשובים במערכת החינוך במדינת ישראל. מדובר על כ-200 אלף אנשים מסורים".

"משימת החינוך היא לא משימה של מערכת החינוך, זו משימה לאומית ואני שמח לציין שכל מה שאני אומר זכה לגיבוי מלא של הממשלה.גלנט: לא נסתיר דבר גם כאשר הדברים יהיו טובים וגם כאשר נתקל בקשיים. עובדים במרץ לקראת פתיחת בספטמבר. זו תהיה פתיחה שונה משנים אחרות", הודה גלנט. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...