נשארה אמריקאית: רומא נמכרה בכ-600 מיליון יורו

הבעלים ג'יימס פאלוטה, הסכים לקבל את ההצעה הכספית של המיליארד האמריקאי, דן פרידקין, והג'אלורוסי עברו ידיים: "שמחים להיות חלק מהמשפחה"

צילום: אי-פי // שחקני רומא. בעלים חדש עד אוגוסט

באופן רשמי, רומא עברה הבוקר (חמישי) ידיים אך למעשה נשארה בידיים אמריקאיות. ההסבר: הבעלים של המועדון ג'יימס פאלוטה, הסכים לקבל את ההצעה הכספית של המיליארד האמריקאי, דן פרידקין, שאמור לעבור לכיסא המנהלים עד סוף חודש אוגוסט.

יצוין כי כבר לפני שנה ההצעה במקור עמדה על כ-700 מיליון יורו, אך בעקבות התפרצות נגיף הקורונה סכום העסקה ירד ב-15 אחוזים ופרידקין בן ה-54 יקבל את המועדון תמורת כ-600 מיליון יורו.

פרידקין שהונו מוערך בכ-4.1 מיליארד דולר, בירך על העסקה בשמחה רבה: "אנחנו שמחים מאוד להיות חלק מהעיר והמועדון הגדול של רומא. אנחנו מצפים שהעסקה תושלם בהקדם האפשרי ושנהפוך רשמית לחלק ממשפחת רומא. תודה לכם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר