באופן רשמי, רומא עברה הבוקר (חמישי) ידיים אך למעשה נשארה בידיים אמריקאיות. ההסבר: הבעלים של המועדון ג'יימס פאלוטה, הסכים לקבל את ההצעה הכספית של המיליארד האמריקאי, דן פרידקין, שאמור לעבור לכיסא המנהלים עד סוף חודש אוגוסט.
יצוין כי כבר לפני שנה ההצעה במקור עמדה על כ-700 מיליון יורו, אך בעקבות התפרצות נגיף הקורונה סכום העסקה ירד ב-15 אחוזים ופרידקין בן ה-54 יקבל את המועדון תמורת כ-600 מיליון יורו.
פרידקין שהונו מוערך בכ-4.1 מיליארד דולר, בירך על העסקה בשמחה רבה: "אנחנו שמחים מאוד להיות חלק מהעיר והמועדון הגדול של רומא. אנחנו מצפים שהעסקה תושלם בהקדם האפשרי ושנהפוך רשמית לחלק ממשפחת רומא. תודה לכם".
Official statement regarding the ownership of AS Roma.
Full story https://t.co/klCQq76tbB pic.twitter.com/F15rSXTdt1— AS Roma English (@ASRomaEN) August 6, 2020
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
