"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סנאפצ'ט מנסה להיות טיקטוק עם פיצ'ר חדש
הרשת החברתית הודיעה כי תשיק בקרוב אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטונים • לפי הערכות: מדובר בניסיון למשוך משתמשים על רקע האיום מצד ממשל טראמפ על טיקטוק
סנאפצ'ט | צילום: אי.אף.פי

סנאפצ'ט מנסה להיות טיקטוק עם פיצ'ר חדש

הרשת החברתית הודיעה כי תשיק בקרוב אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטונים • לפי הערכות: מדובר בניסיון למשוך משתמשים על רקע האיום מצד ממשל טראמפ על טיקטוק

ינון בן שושן
, עודכן

סנאפצ'טהודיעהכי בקרוב תחשוף גרסה משלה לטיקטוק, הרשת החברתית הסינית, ותאפשר להוסיף מוזיקה לסרטונים קצרים. בכך היא מצטרפת לאינסטגרם שרק לאחרונה הכריזה על Reels שצפוי לצאת בשבועות הקרובים.

לפי הערכות, בסנאפצ'ט מנצלים את העלייה במספר ההורדות של האפליקציה בתקופה האחרונה בעקבות האיום של נשיא ארה"ב טראמפ על הרשת החברתית בבעלות ByteDance הסינית, ומנסים למשוך אליהם חלק מהמשתמשים הצעירים.

בחברה אמרו כי ישיקו את הפיצ'ר למשתמשים בשפה האנגלית בסתיו הקרוב, והוא זמין כבר עכשיו בניו זילנד ובאוסטרליה. ברשת החברתית מציינים כי קטלוג המוזיקה יהיה גדול, זאת בעקבות הסכמי שיתוף פעולה עם קבוצת וורנר מיוזיק, יוניברסל, NMPA ועוד.

בשונה מטיקטוק, כאשר לחיצה על השיר המתנגן תעביר אתכם לדף שמכיל קליפים של משתמשים אחרים שהשתמשו באותה מוזיקה - בסנאפצ'ט תוכלו לראות את הדף של האמן, ולהאזין לשיר המלא בפלטפורמות אחרות, כמו אפל מיוזיק או ספוטיפיי.

מנצלת את המצב?

אתמול (שני)אישרה מיקרוסופטאישרה כי היא מחדשת את המשא ומתן עם חברת ‭ ByteDance‬הסינית, הבעלים של טיקטוק, אחרי שיחה עם נשיא ארה"ב דונלנד טראמפ. ההודעה פורסמה באתר של ענקית התוכנה אחרי איומים מצד הבית הלבן להגביל את פעילות האפליקציה במדינה, וזו גם ההתייחסות הרשמית הראשונה למו"מ בין הצדדים.

בממשל האמריקני מעלים תהיות רבות על אופן אחסון של הנתונים האישיים של המשתמשים, ובחשד לכך שהיא מעבירה מידע על אזרחים אמריקנים לשרתי החברה בסין. הדיווחים על הרכישה הפוטנציאלית הגיעו במקביל להצהרה של הנשיא לפיה הוא מתכוון לחתום צו נשיאותי שיאסור את השימוש באפליקציה, ומכאן נראה שגם ההחלטה של סנאפצ'ט לחשוף את הפיצ'ר החדש עוד לפני שהושק לכלל המשתמשים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...