אין להשתמש בתמונה ללא אישור מעמי!!! | צילום: קוקו

ניקול ראידמן: "חוויתי אלימות נפשית ופיזית"

הכוכבת פתחה את הלב וחשפה חוויה קשה מחייה, וגם סיפרה איך לדעתה גברים צריכים להיראות ואילו נשים הם אוהבים • ומה היא ענתה לשאלה האם תסכים לצאת עם בן 23?

ניקול ראידמן מנסה רוב הזמן לשדר תדמית של אישה חזקה עם חיים נוצצים, אבל לפעמים היא פותחת את הלב ומשתפת את העוקבים שלה ברשתות החברתיות גם בצדדים הפחות יפים בחיים שלה.

אתמול (שבת) המשיכה ראידמן במסורת שהחלה לפני מספר חודשים, שכוללת סשן שאלות ותשובות עם 826 אלף עוקביה באינסטגרם, וחשפה לא מעט מידע אישי על חייה.

לצד תשובות לשאלות כמו לאיזו מדינה הייתה רוצה לטוס כשייפתחו השמיים (יוון), מתי יוצא לה שיר חדש (בשבוע הבא, ממש בזמן לט"ו באב) ועם מי הייתה רוצה לשתף פעולה בדואט (ביל קלינטון), ראידמן חשפה גם חוויות לא פשוטות שעברה בחייה.

קצת יותר יפה מקוף. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
קצת יותר יפה מקוף. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך

 ניקול ראידמן: 8,000 עוקבים חדשים ביממה

כשנשאלה על רגע קשה שצמחה ממנו, השיבה כי חוותה אלימות נפשית ופיזית בעבר, ואמרה כי זו הפיזית עוברת אך הנפשית לעולם, לא ולא הרחיבה בפרטים מעבר. 

ראידמן גם חשפה שהיא מרגישה כמעט כל חייה תחושה של בדידות, גם כשהיא מוקפת באנשים, וכשנשאלה אם היא מתמודדת עם חרדה - השיבה שהיא מתמודדת עם המציאות.

באשר לחייה הרומנטיים, ראידמן סיפרה כי אינה מאמינה במוסד הנישואים, והוסיפה כי מבחינתה אין דבר כזה שאישה תתחיל עם גבר כי זה לא מכובד.

"אין לאן לברוח": סיפור עלייתו ונפילתו של המעצב דני מזרחי

מי מנסה למצוא שידוך למור מחתונמי? | סויסה כבר יודע

תופעה: איך ילדה בת 6 מרוויחה 18 מיליון דולר בשנה?

לשאלה האם תסכים לצאת עם גבר בן 23, השיבה שהגבר שלצידה חייב להיות מעל גיל 40 ואסור לו להיות קמצן, לא במובן הרכושני ולא במובן הרגשי. 

אלימות נפשית לא עוברת. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
אלימות נפשית לא עוברת. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך

מאידך ציינה כי עם כמה שמראה חיצוני וטיפוח הם חשובים, גבר צריך להיות קצת יותר יפה מקוף, והאופי חשוב בהרבה, והוסיפה: "גברים נצלנים להוציא מהבית מהר, בנות". 

אם תהיתם מה משמח את ראידמן, אולי תופתעו לגלות שמדובר דווקא בדברים פשוטים כמו מילה טובה, חיבוק, פרח או ארטיק. 

ראידמן גם ציינה כי לדעתה גברים מעדיפים נשים ביצ'יות, וכנשאלה האם היא רואה בעצמה לוחמת או מודל לחיקוי, השיבה שלפעמים החלום הוא להיות אישה רגילה קטנה שיש לה גב להישען עליו בלי מלחמות, ואמרה שצריך להוציא מהחיים אנשים שלא יודעים לפרגן. 

מטעמה של ניקול ראידמן נמסר: "אין תגובה".

אם גבר לא מחזר הוא לא גבר. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
אם גבר לא מחזר הוא לא גבר. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך

 

מתמודדת עם מציאות. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
מתמודדת עם מציאות. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך

החיים קצרים מדי. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
החיים קצרים מדי. הסטורי של ניקול ראידמן // צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...