"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קיריוס פרש מאליפות ארה"ב ותקף את ג'וקוביץ'

הטניסאי האוסטרלי בחר שלא להשתתף בטורניר היוקרתי מהחשש להידבק בקורונה והתייחס לטורניר הראווה שקיים הסרבי

,עודכן
צילום: רויטרס // קיריוס. החלטה קשה

עולם הטניס נמצא במשבר קשה מאז פרוץ נגיף הקורונה. הוירוס האימתני גרם כזכור לביטולו של טורניר ווימבלדון בחודש שעבר לראשונה מאז מלחמת העולם השנייה. היום (ראשון) המשבר מחריף לאחר שניק קיריוס הודיע שהוא פורש מאליפות ארה"ב הפתוחה שתתקיים בניו יורק בחודש ספטמבר לאור החשש שלו להידבק במחלה.

הטניסאי האוסטרלי אמנם נחשב לילד הרע של הענף בשנים האחרונות אבל כעת קיים חשש כי הדבר יוביל לפרישות נוספות של שחקנים בכירים. קיריוס הסביר את החלטתו כשאמר: "לא אשחק השנה בניו יורק. כואב לי עד עמקי נשמתי לא להיות באחת מהזירות הגדולות של הספורט, אצטדיון ארתור אש. אבל אני נשאר בחוץ עבור האנשים שלי, האוסטרלים, בגלל מאות ואלפי האנשים שאיבדו את חייהם, זאת ההחלטה שלי".

לאחר שסיפק הסבר לפרישה שלו, קיריוס תקף את נובאק ג'וקוביץ' שערך טורניר ראווה לפני כחודש וחצי שמהלכו נדבקו מספר טניסאים בקורונה לאחר שלא שמרו על ריחוק חברתי כפי שנדרש: "אנחנו יכולים לבנות מחדש את הטניס ואת הכלכלה, אבל לא חיים שנגמרו. כל עוד אנשים ימשיכו להתנהג כראוי לשמור על התקנות. אתה לא יכול לרקוד על שולחנות, להתנהג בחמדנות בכל רחבי אירופה ולנסות לעשות כסף קל כשאתה מארח טורניר ראווה. זה כל כך אנוכי. תנהגו באחריות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר