"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: נוסע ברכב באילת ודורך את הנשק
המשטרה פתחה בחקירה בעקבות סרטון ברשתות החברתיות, שבו נראה אדם נוסע בעיר עם רובה M16 טעון • מבירור ראשוני עולה כי מדובר בנשק השייך לחייל
צילום: מתוך הרשתות החברתיות //

תיעוד: נוסע ברכב באילת ודורך את הנשק

המשטרה פתחה בחקירה בעקבות סרטון ברשתות החברתיות, שבו נראה אדם נוסע בעיר עם רובה M16 טעון • מבירור ראשוני עולה כי מדובר בנשק השייך לחייל

מערכת היום
, עודכן

משטרת ישראל פתחה בבדיקה בעקבות סרטון שבו נראה רכב נוסע ברחבי העיר אילת ובו אדם מחזיק נשק מסוג M-16 ודורך אותו מספר פעמים. הנשק שייך לחייל צה"ל, ופרטיו הועברו למצ"ח.

בסרטון, שהופץ ברשתות החברתיות, נראו יושבי רכב נוסעים ברחבי העיר אילת, בסמוך למלונות, עם נשק מסוג M-16 שהיה טעון במחסנית. כמו כן נראה הנוסע דורך את הנשק מספר פעמים.

עוד בנושא:

רובה M16 טעון נתפס ברכב עם ילדים

חיילים בדואים סחרו בנשק שנגנב מצה"ל

"מעט מדי אזרחים רשאים לקבל כלי נשק"

מייד עם קבלת הסרטון משטרת ישראל פתחה בבדיקה, והרכב הנראה בסרטון עוכב לחקירה בגזרת תחנת דימונה. שני החשודים נמצאו שם, אך ללא הנשק המדובר. השניים, ככל הנראה משבט טראבין שבנגב, סיפרו כי הנשק שייך לחבר שלהם - חייל המשרת ליד אילת. הם שוחררו בתנאים מגבילים.

בשעות הלילה פנו שוטרי אילת למפקד הבסיס בו משרת החייל ועידכנו אותו בפרשה ובסרטון שצולם. החייל עוכב והנשק שלו נלקח על ידי מפקד הפלוגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...