"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סוף פודגוראנו חתם ברומא: "הגעתי למועדון מפואר"
הכישרון בן ה-18 של מכבי חיפה, יתחיל את דרכו בקבוצת הנוער האיטלקית: "גדלו פה שחקנים כמו פרנצ'סקו טוטי ודניאלה דה רוסי ולאורך עשרות שנים משחקים פה כדורגלנים מהטופ העולמי"
צילום: באדיבות רומא // סוף פודגוראנו חותם על החוזה ברומא. כן ברומא

סוף פודגוראנו חתם ברומא: "הגעתי למועדון מפואר"

הכישרון בן ה-18 של מכבי חיפה, יתחיל את דרכו בקבוצת הנוער האיטלקית: "גדלו פה שחקנים כמו פרנצ'סקו טוטי ודניאלה דה רוסי ולאורך עשרות שנים משחקים פה כדורגלנים מהטופ העולמי"

ליאב נחמני
, עודכן

עכשיו זה רשמי, סוף פודגוראנו חתם הלילה (חמישי) באופן רשמי ברומא האיטלקית. הכישרון הצעיר של מכבי חיפה, הספיק מוקדם יותר לעבור את הבדיקות הרפואיות לאחר סיכם את תנאיו במועדון האיטלקי כבר בחודש שעבר. כעת הוא יחל את הקריירה שלו מעבר לים בקבוצת הנוער של המועדון האיטלקי.

פודגוראנו אמר לאחר מעמד החתימה: "אני מתרגש מאוד, אני רוצה להודות למכבי חיפה, לצוות ולשחקנים בקבוצות הנוער והבוגרים שעזרו לי. להנהלת המועדון ובעיקר ליענקלה שחר, לאבא שלי והמשפחה שתמכה בי לכל אורך הדרך, לסוכן שלי עו"ד שחר גרינברג שדאג וייצר את העסקה מול רומא ולדודי זניטי שליווה ועזר״.

החלוץ הצעיר הוסיף: "אני מגיע למועדון גדול ומפואר, מוכר בכל העולם. גדלו פה שחקנים כמו פרנצ'סקו טוטי ודניאלה דה רוסי ולאורך עשרות שנים משחקים פה כדורגלנים מהטופ העולמי. אני מצפה בכליון עיניים ללמוד ולהתקדם ואין לי ספק שאין מקום טוב יותר עבורי. ללבוש את החולצה של רומא זה חלום שהתגשם".

סוכנו של פודגוראנו, עו"ד שחר גרינברג הוסיף בנוגע לגיוסו: "לאור העובדה כי מדובר בהזדמנות חד פעמית ומאוד חריגה ביחס לשחקן ישראלי, נשלחה הבוקר בקשה דחופה לצה"ל לאפשר את דחיית גיוסו של סוף ולאפשר לו לשלב בין רצונו לשרת בצה"ל ובין הקריירה הספורטיבית, כפי שנעשה בעבר עם שחקנים במעמד דומה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...