"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רשתות אופנה: "חוששים לעובדים"
עם הגל השני של התחלואה בקורונה, בעלי העסקים בקניונים חוששים מפני סגר נוסף ומספרים כי יש ירידה מינורית במכירות
צילום: אורן בן חקון // קניון מלחה בירושלים לאחר פתיחת הקניונים | צילום: ץ

רשתות אופנה: "חוששים לעובדים"

עם הגל השני של התחלואה בקורונה, בעלי העסקים בקניונים חוששים מפני סגר נוסף ומספרים כי יש ירידה מינורית במכירות

, עודכן

רשתות האופנה מתמודדות כעת עם תרחיש אפשרי בו יוחלט על סגר נוסף. הירידה במכירות היא מינורית בלבד, אך עם זאת הדבר שהן הכי חוששות ממנו זה להוציא את העובדים שוב לחל"ת.

אלי פלוס מנהל רשת האופנה תמנון אומר ל"ישראל היום" כי, "יש חשש אם יהיה סגר אבל השאלה היא איך אתה מגיע למשבר הזה. הקורונה פה להישאר ואנחנו צריכים לחיות איתה ולעבור אותה. ברור שיש חשש להגיע למצב שבו נאלץ לסגור עוד פעם את החנויות, והחשש הכי גדול הוא שהעובדים שלנו יהיו בלי עבודה".

באשר לשאלה האם חלה ירידה במכירות לאור ההגבלות עונה פלוס כי, "עכשיו בצל הקורונה, אנחנו עובדים יפה. בימים האחרונים יש קצת השפעה בגלל שיש עלייה בתחלואה. אפשר לראות שהרגלי הצריכה השתנו, אנשים פחות מודדים והקנייה יותר ממוקדת. סל הקנייה יותר גבוה אבל לא רואים קניונים שוממים".

גם רן אשכנזי, משנה למנכ"לweshoes טוען כי, "אין חשש גדול כעת, אנחנו עסק שמסתכל לטווח הארוך ובמידה שיסגרו זה יהיה לטווח קצר. המשמעות היא שזה דוחה את הקניות קצת קדימה בהנחה, שלא עוברת עונה. בסגר, חלק מהמכירות שלנו עברו לאינטרנט, הבאנו את כל המערך של האינטרנט וממש ראינו שהקפיצה הייתה אדירה". גם אשכנזי מציין כי, "במידה שיהיה סגר, עניין העובדים יהיה הכי קשה. אנחנו מתמודדים בתקופה הזו עם הרבה אתגרים וזה אחד מהם".

לשאלה אם בימים האחרונים חלה ירידה במכירות בעקבות העלייה בתחלואה והחמרת ההנחיות עונה אשכנזי, "אנחנו לא רואים ירידה במכירות. יש ירידה קצת בטראפיק, אבל במחזורים אין ירידה. יש פחות אנשים שנוסעים לחו"ל, יתכן שגם פחות מזמינים מאתרים בחו"ל בגלל שזה לוקח יותר זמן ויש אי ודאות עכשיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...