"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נדבקה מאמנת הכושר של הסלבס
הישרדות COVID-19: עוד ועוד מפורסמים נמצאים חיוביים לקורונה ורבים ייאלצו להיכנס לבידוד ולהיבדק בעקבות ההדבקות
צילום: אוהד רומנו // "הישרדות"

נדבקה מאמנת הכושר של הסלבס

הישרדות COVID-19: עוד ועוד מפורסמים נמצאים חיוביים לקורונה ורבים ייאלצו להיכנס לבידוד ולהיבדק בעקבות ההדבקות

ערן סויסה
, עודכן

מאמנת הכושר של הסלבס,אירה דולפין, נדבקה בקורונה. דולפין באה במגע עם כעשרה חולים מאומתים, נבדקה אתמול (חמישי) והבוקר התברר שהיא חיובית.

בעקבות הידבקותה של דולפין, צפוי כי עשרות מתאמנים, בהם מפורסמים רבים, ייכנסו לבידוד.

קורונה: גל שני של סלבס שנדבקו

מתמודד "הישרדות" חלה בקורונה

היום גם נודע כיאחת השורדותבעונה החדשה של "הישרדות VIP" נדבקה בנגיף ורבים מחבריה לאי ייאלצו להיכנס לבידוד ולעבור בדיקה. גם אחד הדיג'יים המפורסמים בישראל נמצא חיובי לנגיף.

נמצאו חיוביים לקורונה. אירה דולפין וסקאזי // צילום: מאיה באומל בירגר
נמצאו חיוביים לקורונה. אירה דולפין וסקאזי // צילום: מאיה באומל בירגר

פרסומים אלה מצטרפים לשמות רבים של מפורסמים שנאלצו להיכנס לבידוד בעקבות מגע עם חולה מאומת.

גם מגישי תוכנית הבוקר של רשת 13, אברי גלעד וטלי מץ, נכנסו לבידוד. לפני תשעה ימים התארח בתוכניתם מרואיין שהתגלה כחולה קורונה ועד שיתבררו תוצאות החקירה, ייאלצו השניים להישאר בבידוד. עד כה אף אחד מהמגישים לא פיתח תסמינים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...