"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: האייפון 12 יוכרז בספטמבר
למרות התפשטות הקורונה, היוטיובר פיליפ קורוי מספר כי אפל תכריז על מכשירי הדגל החדשים כמתוכנן • ויש גם צפי להשקת האיירפודס 3 שיזכו לעיצוב חדש לגמרי
צילום: EverythingApplePro

דיווח: האייפון 12 יוכרז בספטמבר

למרות התפשטות הקורונה, היוטיובר פיליפ קורוי מספר כי אפל תכריז על מכשירי הדגל החדשים כמתוכנן • ויש גם צפי להשקת האיירפודס 3 שיזכו לעיצוב חדש לגמרי

ינון בן שושן
, עודכן

אפשר להירגע? היוטיובר פיליפ קורוי, מפעיל ערוץ היוטיוב הפופולרי EverythingApplePro, מדווח כי באפל מתכננים להשיק את האייפון 12 בחודש ספטמבר ולא לדחות את אירוע ההכרזה השנתי, שכן בחודשים האחרונים דווח כי בענקית הטכנולוגיה עשויים לדחות את ההשקה לחודש אוקטובר בשל התפשטות נגיף הקורונה.

התפרצות הנגיף גרמה לסגירת המפעלים של אפל בסין, ולפגיעה קשה בשרשרת האספקה, הייצור השוטף והמשלוחים של מוצרי החברה. עיקר החשש באפל הוא שבשל ההסגר במדינות רבות והמפולת הכללית ברחבי העולם הביקוש למכשיר יהיה נמוך. לצד זה, החנויות של ענקית הטכנולוגיה מחוץ לסין נסגרו עד להודעה חדשה, מה שגם ככה מביא לירידה דרסטית במכירות.

בכל שנה מאז 2011 אפל הכריזה על מכשירי אייפון חדשים בספטמבר או אוקטובר. בתוך כך, המכשירים החדשים מהווים למעלה ממחצית הכנסותיה של אפל בכל שנה, וההשקה שלהם בזמן היא קריטית עבור החברה.

איירפודס 3?

לקראת סוף הסרטון קורוי מספר כי באפל עובדים כבר בימים אלה על האיירפודס 3 (AirPods) שיגיעו לחנויות ברבעון הראשון של שנת 2021, ולדבריו הן יזכו בעיצוב חדש וזהה לזה של האיירפודס פרו, עם תמיכה בסינון רעשים. בתוך כך, משום שמדובר בשדרוג לגרסה הרגילה, הן עשויות גם להיות זולות יותר מגרסת הפרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...