"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: למה סמיון בכה אחרי הפרק?

גרפמן שהודח אתמול מ"הישרדות" הגיע לראיון ולא הצליח לעצור את דמעותיו, אבל לא דווקא מהסיבה שחשבתם • וגם: איך הפתיעו אותו בהפקת התכנית?

,עודכן
סמיון גרפמן, צילום: באדיבות רשת

אין ספק שההדחה שלסמיון גרפמןאמש (מוצ"ש) מ"הישרדות" הפתיעה רבים. מי שסומן כאחד מהפייבוריטים והמתמודדים היותר אסטרטגיים בתוכנית, נפל בפח שכרה לעצמו, ולאחר שהפסיד בכוונה במשימת חסינות, כדי להביא להדחה של אחד מחברי השבט שלו - הודח לבסוף בעצמו. עם זאת, הוא ישהה כעת בבקתת המשא ומתן שממנה יוכל לחזור למשחק, כך שהכל עוד פתוח ואנחנו מאמינים בו.

מיד לאחר שידור הפרק התארח סמיון בתכנית של יעל בר-זוהר שמראיינת את מתמודדי התכנית, וכבר בהתחלה ניתן היה לראות שהאירועים השפיעו מאוד על גרפמן, שלא נראה צוהל כהרגלו, אלא דומע ורציני. ולא, זה לא קשור להדחה, אלא דווקא לדברים אחרים.

במהלך המועצה התייחס גרפמן גם לתקופה בה שהה בכלא בארצות הברית לאחר שהורשע בהלבנת הון, ולאופן בו השפיע הדבר על משפחתו ועל הריחוק מאמו. "לצפות בזה, אני חי את זה שוב פעם", הוא הסביר. "הקטע הכי עצוב שאני מבטיח לעצמי לפעמים שאני אשנה דברים בחיים שלי, וכשאני מסתכל אחורה אני רואה שלא שיניתי הרבה דברים.

"אני עדיין לפעמים שוכח את עצמי ומושקע בעסקים, בלטוס לחו"ל, בהרבה דברים, ושוכח שאני רוצה לשנות את החיים שלי, שאני רוצה להיות... מישהו אחר. לא משנה, זה אישי", הוא סיים את דבריו.

"הישרדות": "משחק לא אמין בכלל"

ליטל לסמיון: "אתה צריך להתבייש!"

כך הפכה "הישרדות" ל"האח הגדול"

המנחה ניסתה כמובן לעודד את סמיון, ובהמשך הראיון אף הפתיעה אותו כשאמו, יוליה, נכנסה גם כן לאולפן. היא הודתה שגם עבורה הפרק האחרון והווידוי של סמיון על התקופה בה היה בכלא היו לא פשוטים, אך הוסיפה שהיא שמחה שהעניין כבר מאחוריו. מי אמר "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא"?טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר