"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סבב וולוו: צוקרמן וגלושקו זכו בתחרות הלאומית ביפו

צוקרמן גבר בשלוש מערכות על בן פתאל: "התחרויות האלה מאוד חשובות לנו" • גלושקו ניצחה את שלי ברזניאק: "נותן לי הרבה ביטחון" • בשבוע הבא: התחרות השלישית ברעננה

,עודכן
צילום: עמית שיסל, איגוד הטניס // דניאל צוקרמן ולינה גלושקו עם מנכ"ל האיגוד אבי לחיאני

דניאל צוקרמן ולינה גלושקו זכו היום (ראשון) בתחרות הלאומית השנייה מתוך ארבע, של "סבב וולוו 2020" לגברים ולנשים, שארגן איגוד הטניס במיוחד עבור שחקנים הישראלים.

בשבוע הקרוב תתקיים התחרות הלאומית השלישית ברעננה ובסוף השבוע הבא תתקיים תחרות המאסטרס המסכמת בעפולה. עבור צוקרמן וגלושקו מדובר בזכייה שנייה ברציפות, לאחר שהם הניפו את הגביע גם בשבוע שעבר בתחרות הלאומית באשקלון.

בגמר בין שני שחקני נבחרת הדייויס, ניצח צוקרמן (דורג 4 בתחרות) בגמר 7:6(3), 2:6 ו-0:6 את בן פתאל (3) והשלים דאבל, לאחר שזכה אתמול גם בטורניר הזוגות, ובסה"כ גרף סכום של 5,900 שקלים. פתאל הפינאליסט הסתפק ב-2,500 שקלים. שני השחקנים מתאמנים בשבועות האחרונים יחד עם חבריהם לנבחרת הדייויס, בצוותא עם המאמנים יואב שב ויואב בן צבי.

צוקרמן: "התחרויות האלה מאוד חשובות לנו, אנחנו מתכוננים לקראת התחרויות הבינלאומיות בתקווה שהן יחזרו באמצע אוגוסט, כך שבהחלט חשוב לנו להתחרות, לשחק אחד נגד השני ולהשתפר. כל עוד יש לנו הרבה משחקים, אנחנו מעלים את הרמה וזה גם עוזר לנו כלכלית ותודה לאיגוד הטניס ולוולוו שארגנו את התחרויות האלה".

גמר הנשים הפגיש את שתי שחקניות נבחרת הפדרציה, בשחזור הגמר של שבוע שעבר. גלושקו ניצחה 6:2, 3:6 ו-2:6 וזכתה ב-5,000 שקלים, ברזניאק תקבל 2,500 שקלים. השתיים מתאמנות בשבועות האחרונים יחד עם שחקניות נבחרת הפדרציה עם המאמנת וקפטנית הפדרציה, ציפי אובזילר, ועם המאמן אמיר חדד.

גלושקו: "התחרויות האלה מאוד חשובות בעיניי, אחרי תקופה שישבתי בבית ולא יכולתי להתאמן כמעט. זה נותן הרבה ביטחון ואני מקווה שהתחרויות בסבב יחזרו בקרוב ואוכל לקחת את הביטחון הזה לתחרויות בחו"ל. תודה לאיגוד שעשה את המאמץ לארגן את התחרות ונתן גם סכום כספי לזוכים, כי הוא מאוד עוזר להמשך השנה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר