"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לא העת לדון בכך": מסתמן כי בכחול לבן יתנגדו למתן הטבות מס לראשי הממשלה החליפיים
לאחר שנעדרו מההצבעה על מתן החזרי מס לראש הממשלה בפועל, בכחול לבן מתכוונים לנקוט עמדה נחרצת יותר לגבי ההטבות שלהן זכאי גם בני גנץ • "מאמינים שזו לא העת לדון בנושאים מסוג זה, יש אתגרים גדולים יותר"
גנץ (מקדימה) ונתניהו // גנץ (מקדימה) ונתניהו

"לא העת לדון בכך": מסתמן כי בכחול לבן יתנגדו למתן הטבות מס לראשי הממשלה החליפיים

לאחר שנעדרו מההצבעה על מתן החזרי מס לראש הממשלה בפועל, בכחול לבן מתכוונים לנקוט עמדה נחרצת יותר לגבי ההטבות שלהן זכאי גם בני גנץ • "מאמינים שזו לא העת לדון בנושאים מסוג זה, יש אתגרים גדולים יותר"

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

מסתמן כי בכחול לבן יתנגדו להטבות המס לראשי הממשלה החליפיים, לאחר שמוקדם יותר השבוענעדרו מההצבעה בוועדת הכלכלהעל החזרי המס שיקבל ראש הממשלה בפועל. כזכור, ראש הממשלה החליפי כעת הוא יו"ר כחול לבן בני גנץ.

גורמים בכחול לבן אמרו ל"ישראל היום": "מאמינים שזו לא העת לדון בנושאים מסוג זה, יש אתגרים לאומיים גדולים יותר שמחייבים התכנסות כמו מענה לעצמאים, אבטלה ובריאות".

ועדת הכספים אישרה שלשום ברוב קולות את בקשתו ראש הממשלה בנימין נתניהו לקבלת החזרי מס, שירותים וטובות הנאה שקיבל במסגרת מילוי תפקידו עד לשנת ל-2017, שאינם שכר או קצבה. 8 חברי כנסת תמכו, 5 התנגדו, וחבר כנסת אחד נמנע.

הדיון הגיע לטונים צורמים. במהלך חילופי הדברים תקף ח"כ מיקי זוהר מהליכוד ואמר כי "הם רוצים להפוך את רה"מ לנכה כלכלי, הוא צריך לתפקד בלי לחשוב איך יגמור את החודש".

במהלך הפסקת הדיון צייץ: "עזבו אתכם ימין ושמאל, צאו מהפוזיציה לרגע. נראה לכם הגיוני שראש ממשלת ישראל - העבודה המורכבת ביותר במזרח התיכון ואולי בכל העולם - ירוויח רק 17 אלף ש"ח נטו בחודש? אין לי ספק שמדובר פה אך ורק ברדיפה אישית כלפי נתניהו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...