צילום: דני מרון // אקולסטה. ישחק בב"ש גם בעונה הבאה?

ב"ש קרובה לרכישת אלטון אקולטסה

התקדמות במו"מ בין הדרומיים לסנט טרוידן בנוגע לרכישתו של הקשר ההולנדי • הבלגים הסכימו לרדת מ-700 אלף יורו

התקדמות במשא ומתן בין הפועל ב"ש לסנט טרוידן הבלגית בנוגע לרכישתו של הקשר ההולנדי אלטון אקולטסה. הבלגים הסכימו להפחית משמעותית את דמי הרכישה מ-700 אלף כאשר ב"ש תעביר את הכסף בשלוש פעימות כדי להקל מבחינה תקציבית.

מרבית כספי ההעברה צפויים להגיע מכספי התמיכה של אלונה ברקת בעונה הבאה. ברקת הבטיחה סכום של 5 מיליון שקלים כדי להקל על המערכת אחרי עזיבתה. לאור הקיצוצים המשמעותיים בשכר השחקנים, בב"ש אופטימיים כי ניתן יהיה לבנות סגל איכותי, אך בתקציב שפוי. לגבי אקולטסה עצמו, הוא מעוניין להמשיך בישראל ואף לקצץ מעט בשכרו שעומד על 250 אלף יורו.

בב"ש מספרים על התאקלמות יוצאת דופן של הקשר בן ה-24. גם נציגיו חושבים כי הקבוצה מבירת הנגב יכולה להיות תחנת מעבר טובה בדרך למועדון גדול באירופה. כזכור, אקולטסה גדל במחלקת הנוער המפוארת של אייאקס ונחשב לפוטנציאל גדול שעד כה לא מומש. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...