הקטל בכבישים נמשך: הבוקר (שני) נהרגה הולכת רגל בן 81 מפגיעת אוטובוס סמוך לכניסה ליקנעם עילית. צוותי מד"א שהגיעו לזירה קבעו את מותה לאחר שנמצאה עם פגיעה רב מערכתית וללא סימני חיים.
החובש ניר וכטל סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הפצועה שוכבת על הכביש בסמוך לחלקו האחורי של אוטובוס כשהיא מחוסרת הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד. היא הייתה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

מדוברות המשטרה נמסר כי בוחני תאונות חוקרים את נסיבות האירוע ונהג האוטובוס נמצא במקום ומתושאל על הרקע.
בתוך כך, אתמול נהרג גבר בשנות ה-40 לחייו וארבעה נוסעים נוספים נפצעו באורח קל עד קשה בתאונה עצמית במהלכה התהפך ג'יפ ליד בריכת רם שבדרום מזרח הגולן, סמוך ליישוב הדרוזי מסעדה.
צוותי מכבי אש הוזעקו למקום על מנת לחלץ את ההרוג, שהיה לכוד ברכב, ולאחר בדיקות שביצע צוות רפואי של מד"א נאלצו לקבוע את מותו במקום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו