"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא נראה שהשמיים הולכים להיפתח בקרוב"

בכירים בענף התעופה נגד משרד הבריאות: "לא נוקטים בשום צעדים מעשיים, הכל מסתכם בדיבורים" • "דיברו על יוני, עכשיו על יולי - ואולי מאוחר יותר"

,עודכן
צילום: יהונתן שאול // בכירי משרד הבריאות בסיור בנתב"ג ביום שני

"משרד הבריאות משחק בנו, הם עושים הצגותולא מתכוונים לפתוח את השמייםבקרוב", כך אמרו הערב (רביעי) בכירים בענף התעופה ל"ישראל היום".

הבכירים סיפרו כי "בישיבות שבהן הם בוחנים את המדינות, הם שוקלים לפתוח את השמיים ליוון, סיישל, מונטנגרו וגיאורגיה, וכעת מתווספת גם דרום קוריאה לרשימה. נכון לעכשיו לא ברור אם גם זה יקרה, כי הם לא נוקטים בשום צעדים מעשיים לקראת המהלך והכל מסתכם בדיבורים. לא נראה שהשמיים הולכים להיפתח בקרוב. בהתחלה דיברו על תחילת יוני, עכשיו מדברים על יולי ויש סיכוי שזה גם יקרה מאוחר יותר".

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

כתב: שמעון יעיש, צילום: שמואל בוכריס

כזכור, בכירי משרד הבריאות ביקרו ביום שני השבוע בנתב"ג במטרה לבחון את אפשרות פתיחת השערים בפני תיירים וביטול הבידוד לישראלים, שיחזרו ממדינות שיקבעו מראש.

ההחלטה הייתה אמורה להתקבל עוד לפני החג, אך במשרד הבריאות מתעכבים עם פרסום הפרטים. המדינות שהוזכרו ככאלה שאפשר לכלול ברשימה הן: יוון, סלובניה, קפריסין, גיאורגיה, מונטנגרו, סיישל ואוסטריה. כעת, מצטרפת גם דרום קוריאה לרשימה.

למרות הרשימה המתגבשת, לא ננקטו צעדים מעשיים ופתיחת השמיים עשויה להידחות שוב. בכל המדינות שהוזכרו כבר הודיעו כי ישמחו לקבל תיירים ישראלים. בקפריסין אף הגדילו והודיעו כי אם מישהו יידבק בנגיף, הם יישאו בעלויות הטיפול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר