מילאן הרגיעה: הפציעה של זלאטן בשריר ולא באכילס

אחרי שדובר על פציעה שעלולה לגרום לשבדי לפרוש, בשורות טובות מהרוסונרי • יעבור בדיקת MRI לאחר עשרה ימי מנוחה • פרופ' מריאני: "זלאטן אלוף, יוכל לחזור לרמה שלו"

צילום: AFP // זלאטן. "אופי של אלוף"

אחרי החשש שנפצע אתמול (שני) בגיד האכילס, עלו הערכות שזו הפציעה שתגרום לזלאטן איברהימוביץ' הגדול לפרוש, משום שזו פציעה קשה שתאלץ אותו להיות מושבת לתקופה ארוכה. אבל היום מילאן מרגיעה: מדובר בפציעה בשריר ולא הסולאוס ולא בגיד אכילס.

"מילאן מודיעה כי זלאטן איברהימוביץ’ ספג פציעה בשריר הסולאוס הימני שלו במהלך אימון הקבוצה. אין כל פגיעה בגיד אכילס של החלוץ. השחקן יעבור בדיקת MRI לאחר עשרה ימי מנוחה" נכתב בהודעת המועדון.

בתוך כך, פרופ' פייר פאולו מריאני טוען שזלאטן יכול לחזור מהפציעה: "אם תהיה לו מוטיבציה ורצון להתאושש". מריאני, שטיפל בפציעות כדורגל רבות, טוען שהשחקן הוותיק יוכל לחזור לשחק כרגיל.

"אני לא יכול לדבר על דברים שאני לא יודע", אמר מריאני ל'קוריירה דלו ספורט', "אני רק אגיד שאלוף כמו איברהימוביץ' בהחלט יכול לחזור ולשחק באותה רמה שהוא היה רגיל. אני לא יודע כמה זמן זה ייקח כי אני לא מכיר את היקף הפציעה, אז אני לא יכול להעריך כמה כוח או גמישות הוא עלול לאבד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הפרופסור הוסיף: "אבל זה תלוי בגורמים רבים נוספים. בגיל 38 או 39 זה בהחלט תלוי בגורמים הפסיכולוגיים של הספורטאי. אם יש לו מוטיבציה, אם יש לו רצון להתאושש אחרי תקופה ארוכה בחוץ, שום דבר לא ימנע ממנו לחזור לרמת הסטנדרט שלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר