לעיתים רחוקות מאוד, מוצרים פופולאריים עם פגם בייצור עוברים את כל שרשרת האספקה ומגיעים עד ללקוח בלי שאף אחד ממי שאמור לשים לב, שם לב. במרבית המקרים לא מדובר בנזק כלשהו חלילה אלא לכל היותר בטעות משעשעת שמסתיימת בהחזר וקבלת מוצר חדש ולא פגום.
משה, גולש רגיל מן השורה שבסך הכל הזמין שקית שוקו, זכה לקבל מוצר שונה לגמרי – שקית שוקו מפוצלת. כפי שניתן לראות בתמונה אותה העלה מרגליות לקבוצת הפייסבוק "הייתה לך עבודה אחת", לא מדובר בדיוק במוצר חדש ומפתיע שיטבתה שיחררה לשוק אלא בפגם בייצור שכנראה אף אחד לא שם לקיומו עד שהגיע לבית הלקוח.
הפוסט הפך, כצפוי, לויראלי וזכה למאות תגובות ושיתופים. ביטבתה גילו על הפגם והגיבו בצורה קומית בעמוד הפייסבוק שלהם: "לפונה ששלח לנו את התמונה הזאת: פריט האספנים שמצאת הוא תוצאה של ניסוי ייחודי בקיבוץ יטבתה, שבדק השפעה של פיצול מוצרים ופיזורם, עקב ימי הקורונה. במסגרת הניסוי השוקו שלנו פוצל ל"שוק" ו-"ו", חלב 3 אחוז פוצל לאחוז ו-2 אחוזים, והאייס קפה התפצל לקפה רגיל ובקבוק ריק אבל קר ממש. האגדה מספרת שמי שמוצא את שני חלקי השקית זוכה לבריאות, מוצר שלם כפיצוי וחיי נצח. כ"כ שמחים בשבילך"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו