"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לקראת הקלות נוספות? הממשלה צפויה לאשר היום פתיחת ענפי מסחר נוספים
הישיבה בנושא ההקלות נדחתה להיום לאחר שמזכיר הממשלה הודיע אמש לשרים כי חל עיכוב בקבלת חוות הדעת המשפטיות • השרים יאשרו מענקים לעצמאיים
ישיבת ממשלה // צילום: קובי גדעון - לע"מ

לקראת הקלות נוספות? הממשלה צפויה לאשר היום פתיחת ענפי מסחר נוספים

הישיבה בנושא ההקלות נדחתה להיום לאחר שמזכיר הממשלה הודיע אמש לשרים כי חל עיכוב בקבלת חוות הדעת המשפטיות • השרים יאשרו מענקים לעצמאיים

אריאל כהנא
, עודכן

ישיבת הממשלה במהלכה יחליטו על ההקלות הצפויות במשק, החלה בשעה הבוקר (שישי) בשעה 08:00, זאת לאחר שמזכיר הממשלה הודיע לשרים אמש כי חל העיכוב בקבלת החומרים וחוות הדעת המשפטיות.

בישיבה יידונו ההקלות לפתיחת ענפים וחנויות נוספים במשק. כמו כן, השרים יאשרו שורה של צעדים ומענקים לעצמאיים ולעסקים שנקלעו לקשיים עקב משבר הקורונה. יש לציין כי ההצעות שעומדות על שולחן הוועדה עדיין אינן סופיות ותלויות באישור השרים, ואולם מהדיונים המקצועיים שנערכו בין משרדי הממשלה מסתמן כי ניתן לאחר קבלתן, יהיה לפתוח את רוב חנויות הרחוב בארץ. ההקלות צפויות להיכנס לתוקף בשבוע הבא.

עוד מסתמן כי מסעדות יוכלו לחדש את פעילותן, אך רק לשם משלוחי אוכל וללא הגשה ואירוח במקום. מאידך, הקניונים, מרכזי הקניות הגדולים ומערכת החינוך צפויים להישאר סגורים גם לאחר יום העצמאות. כל הענפים שייפתחו יידרשו לפעול רק על פי תקן התו הסגול.

חנויות נוספות ייפתחו? // צילום: לירון מולדובן
חנויות נוספות ייפתחו? // צילום: לירון מולדובן

עוד בנושא:

משרד הבריאות פרסם לאחר שלושה ימים את נתוני התחלואה: עלייה מדאיגה בבית שמש

החל מסופ"ש הבא: בדיקות קורונה בקופות החולים בלבד

צפו: איך נאמץ שגרת טיפוח גם בימי קורונה?

גורם המעורה בפרטים אמר אתמול (חמישי) ל"ישראל היום" כי העקרונות הקובעים הם סכנת ההתקהלות והחשש ממגע בין אנשים. הגורם ציין כי בקניונים, מסעדות ובתי קפה ההתקהלות בלתי נמנעת ולכן גם בשבועות הקרובים לא ניתן יהיה לחדש את פעילותם. במספרות ובחנויות הלבשה יש מגע בין אישי בלתי נמנע גם כן, ולכן יידרשו תנאים מיוחדים שיאפשרו את פתיחת עסקים אלה. הדיונים בדרגים המקצועיים נמשכים גם בשעות אלה. כשיסתיימו הדיונים וההכנות תכונס ועדת השרים ותתקבל ההחלטה.

לקראת הדיון, כ-20 גופים שונים, מתחומי הסביבה, התיירות, החינוך, הבריאות, ההדרכה והספורט, פנו לראש הממשלה ואל שרי הממשלה, בבקשה לכלול בהקלות הבאות שהממשלה מאשרת גם יציאה אל הטבע והמרחבים הירוקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...