"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'קסון על חידוש העונה ביורוליג: "זה לא הגיוני"

בהנהלת היורוליג פרסמו את התכנית החדשה לסיום עונת 2020 • השאיפה: בידוד של שבועיים של השחקנים עד ה-11 ביולי ואחריו טורניר בן 54 משחקים שיערך מה-4 עד ה-26 ביולי • גארד מכבי ת"א: "קשה מאוד לביצוע"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ארון ג'קסון. זה לא נשמע לו הגיוני

אחרי שבועות ארוכים של דיונים, הוציאה הערב (חמישי) הנהלת היורוליג הודעה מפורטת לגבי התוכניות לסיום עונת המשחקים 2019/20.

בתום ישיבה שנערכה ההוחלט כי אם המצב הבריאותי ברחבי אירופה יאפשר, ב-29 במאי ייכנסו כל שחקני היורוליג לבידוד של שבועיים עד 11 ביוני. לאחר שייצאו תקיים כל קבוצה מחנה אימונים סגור בין 12 ביוני ל-2 ביולי ואז יתכנסו כל 18 הקבוצות לעיר אחת ויקיימו טורניר סיום עונה שייערך בתאריכים 4-26 ביולי. הטורניר יכלול 54 משחקים שנותרו לסיום העונה הסדירה ומיד לאחר מכן משחקי נוקאאוט מרבע הגמר והלאה.

This doesn’t even make sense... you know how hard this is...https://t.co/QmE9NdfOlu

— Aaron Lee (@AaronfingJ)April 23, 2020

לפי ההערכות אם עד תאריך 24 במאי יתברר שאי אפשר לחזור לפעילות מלאה ברחבי אירופה בתאריכים שנקבעו, העונה הנוכחית תבוטל באופן מיידי וייעשה מאמץ גדול להתחיל את העונה הבאה ביורוליג וביורוקאפ מוקדם יותר מהרגיל, ככל הנראה כבר בחודש ספטמבר.

ארון ג'קסון במרכז. לא נשמע לו הגיוני // צילום: אלן שיבר

לא כל השחקנים קיבלו את ההודעה בצורה טובה, ושחקנה של מכבי תל אביב ארון ג'קסון שידוע כאחד המתנגדים החריפים לחידוש העונה הספיק לצייץ בחשבון הטוויטר: "זה אפילו לא הגיוני, כולם יודעים כמה קשה יהיה לעשות את זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד הודיע היורוליג כי לאחר משא ומתן ממושך עם ארגון השחקנים נקבע המתווה הבא: אם העונה תימשך בהתאם לתסריט האופטימי, חוזי השחקנים יוארכו בחודש והם יקבלו 85 אחוזים מהשכר העונתי שנקבע בחוזיהם המקוריים. אם העונה לא תימשך, השחקנים יקבלו 80 אחוז משכרם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר