"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח בסוריה: "תקיפה באזור תדמור"

סוכנות הידיעות הסורית הרשמית "סאנא" דיווחה על תקיפה ישראלית במרכז המדינה • הצבא הסורי טען: "חלק מהטילים יורטו על ידי מערכות ההגנה האווירית"

,עודכן
תקיפה בסוריה // צילום ארכיון

סוכנות הידיעות הסורית הרשמית סאנא דיווחה הערב (שני) על תקיפה ישראלית, לטענת הרשת, באזור העיר תדמור שבאזור מרכז המדינה. על פי הדיווח, מספר טילים שוגרו מישראל לעבר מטרות לא ידועות באזור תדמור.

הסורים טוענים כי חלק מהטילים ששוגרו יורטו על ידי מערכות ההגנה האווירית של צבא סוריה, אך על פי הדיווח לא כל הטילים יורטו.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

על פי דיווח של המרכז הסורי לזכויות אדם, הטילים נורו לעבר מטרות של מליציות פרו איראניות שמוצבות סמוך לעיר, ובשלב זה לא ידוע על נפגעים באירוע.

רק בשבוע שעבר דיווחו כלי תקשורת בסוריה ולבנון כי כלי טיס ישראלי ניסה לחסל מספר פעילי חיזבאללה באזור גבול סוריה- לבנון. על פי הדיווח,שני טילים נורו לעבר ג'יפבסביבת העיר ג'דיידת יאבוס בסוריה על כביש ביירות-דמשק, הסמוכה לגבול עם לבנון. כמו כן, לפי דיווחים ערביים שונים יעד התקיפה היה בכיר חיזבאללה, עימאד כרימי.

יש לציין כי על פי הדיווחים נסיון החיסול נכשל ולא היו נפגעים בתקיפה, אך ייתכן וברכב הייתה תחמושת שהושמדה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר