"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיפור במצבו של נשיא איחוד הצלה

לאחר שנדבק בקורונה ואושפז בביה"ח במיאמי במצב קשה כשהוא מורדם ומונשם, אלי ביר התעורר מההרדמה • איחוד הצלה: "הוא מתאושש, אך עדיין חלש מאוד"

,עודכן
נשיא איחוד הצלה, אלי ביר

בשורות טובות ממיאמי: נשיא איחוד הצלה, אלי ביר בן ה-46, שאושפז באמצע מרץ בבית החולים האוניברסיטאי במדינה לאחר שנדבק בקורונה - התעורר הבוקר (שישי) מההרדמה הממושכת שבה היה שרוי. באיחוד הצלה מסרו כי "לאחר שלושה שבועות שהיה מורדם ומונשם, ביר מתאושש ומתקשר עם רופאיו אך עדיין חלש מאוד ומושפע מההרדמה הממושכת".

צילום: משרד הבריאות

לדברי הרופאים, במהלך היום הם יבצעו שיחה ראשונה בין ביר למשפחתו. "אשתו גיטי והילדים מבקשים להודות לכולם על התפילות, הדאגה, האכפתיות והמסירות", מסרו באיחוד הצלה.

עוד בנושא:

• בשם האב - ראיון עם אביגיל ביר ב"שישבת"

• הקורונה: הדרך עוד ארוכה, הציונים – בסוף

• תם העוצר הכללי במדינה: ניתן לעבור מעיר לעיר לצורכי הצטיידות ובמקרי חירום

• התקווה שאחרי הקורונה: לא רק להציל חיים - לדאוג לאיכותם

בראיון שהעניקה בתו, אביגיל, למוסף "שישבת" של "ישראל היום" היא סיפרה: "הוא השתתף בוועידת איפא"ק בוושינגטון, ואז נסע למיאמי, והתחיל להרגיש רע. האחיות שלי, עדינה וליבי, טסו לארה"ב והצטרפו אליו, אבל כשהוא הבין שיש סיכוי שהוא חולה בקורונה, הוא אמר להן לחזור לארץ. הוא נכנס לבידוד במלון, ואחרי כמה ימים כבר היה לו קשה לנשום, והוא הזמין אמבולנס.

"לקחו אותו לבית החולים האוניברסיטאי ואשפזו אותו מייד בטיפול נמרץ. עשו לו בדיקת קורונה, שיצאה חיובית. מתברר שהקורונה לא מגיעה רק לזקנים. הוא אדם בריא לגמרי, לא מעשן, מתעמל. ובכל זאת, הוא במצב קשה. והוא לבד, לגמרי לבד, ואנחנו מקווים שמצבו יהיה טוב יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר