"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התפשטות הקורונה בישראל: החמרה במצבו של החולה בן ה-22 - יועבר לטיפול באיכילוב

הצעיר, שלא סבל ממחלות רקע, מאושפז במשך שבוע בבית חולים אסותא באשדוד במצב קשה כשהוא מורדם ומונשם • בעקבות ההחמרה במצבו הוא יועבר להמשך ההליכים הרפואיים לבית החולים איכילוב בת"א - שם יבוצע בו טיפול המאפשר חמצון דרך הדם

,עודכן
בי"ח אסותא, צילום: לירון מולדובן

החמרה משמעותית במצבו של הצעיר בן ה-22, אשר מורדם ומונשם במצב קשה בבית החולים אסותא באשדוד מזה כשבוע. לצעיר אין כל מחלות רקע. מבית החולים אסותא באשדוד נמסר: "לצערנו, ביממה האחרונה אכן חלה החמרה במצבו של הצעיר בשנות העשרים לחייו - הוא מורדם ומונשם אך לא מצליח לחמצן את רקמותיו. בתיאום עם המשפחה הוחלט על העברתו להמשך טיפול "אקמו" (טיפול המאפשר חמצון דרך הדם) בבית החולים איכילוב".

בתוך כך, מניין קורבנות מגפת הקורונה בישראל עלה ל-36, כאשרגבר בן 71 נפטר אמש, במהלך הלילה שבין חמישי לשישי, במרכז הרפואי שיבא תל השומר לאחר שחלה במחלת הקוביד 19. מבית החולים נמסר כי המטופל סבל ממחלות רקע משמעותיות.

בנוסף, הבוקר דווח כי במרכז הרפואי פדה- פוריה מאושפזים 20 חולים במחלקה הייעודית לחולי קורונה - 14 מהם במצב קל, חמישה במצב בינוני ואדם אחד במצב קשה, מורדם ומונשם.

ההגבלות החדשות לפי הנחיית הממשלה עריכה ואנימציה: גלעד דיסטלמן

אתמול דווח כי מספר הנדבקים בנגיף שאובחנו קפץ ב-640 איש תוך יממה. מס' הנדבקים בישראל עומד כעת על 7,030 איש. לפחות 86 מהחולים מונשמים. אמש נפטרה חולה נוספת, בת 98, שנדבקה בבית האבות "נופים" בירושלים. היא טופלה במתחם המחלות המתפרצות בבית החולים הדסה עין כרם. החולה, שסבלה ממחלות רקע שונות, טופלה במתחם בעשרת הימים האחרונים כשצוות המחלקה עשה כל שביכולתו על מנת להקל את מצבה. מבית החולים נמסר כי הם משתתפים בצער המשפחה.

מוקדם יותר דווח כי במרכז הרפואי שערי צדק נפטר מטופל בן 84 שהיה מאושפז במחלקה לחולי קורונה. המטופל אושפז לפני כמה ימים במחלקה המבודדת במצב בינוני עם מחלות רקע רבות. ביומיים שקדמו לפטירתו מצבו הידרדר והוא קיבל הנשמה, עד שנפטר מהנגיף.

מבחינת גילי התחלואה, עולה כי 23 אחוזים מן הנדבקים בווירוס הקורונה הם בני 20 עד 29. כמו כן 15 אחוזים הם בגילי 30-39 ותשעה אחוזים בגילי 10 עד 19. 27 אחוזים מן המקרים הם בגילי 40 עד 59. ואילו 21 אחוזים בין גילי 60 עד 80 ומעלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר