"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יו"ר המנהלת: "אבידה גדולה לכדורגל הישראלי"

ארז כלפון על העזיבה הפתאומית של אלונה ברקת: "ראוי היה ששחקני הפועל ב"ש היו מאמצים את התוכנית שפרסמה אלונה להצלת המועדון" • ראש עיריית ב"ש: "צר לי מאוד על כך ועצוב לי"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אלונה ברקת. עוזבת את טרנר

עולם הכדורגל מנסה להתרגל למציאות החדשה בעקבות הפצצה שהטילה היום (ראשון)אלונה ברקת, שהחליטה אחרי 14 שנות בעלות ושלוש אליפויות, לעזוב לאלתראת הפועל ב"ש. כל זאת בעקבות אי הסכמת השחקנים לקצץ בשכרם גם בעונה הבאה.

יו"ר המנהלת ארז כלפון הגיב להודעת הפרישה של אלונה ברקת: "הצטערתי מאוד לשמוע את ההודעה של מועדון הכדורגל הפועל ב"ש על עזיבתה של אלונה ברקת.



"זו אבידה גדולה לכדורגל הישראלי ולהפועל ב"ש, במיוחד לאחר שהצעידה את המועדון להישגים ספורטיביים גדולים. כל העולם עובר כרגע משבר כלכלי בריאותי גדול, וראוי היה שהשחקנים היו מאמצים את התוכנית שפרסמה אלונה להצלת המועדון. אני מתכוון לעשות כל שביכולתי על מנת שתחזור בה מהחלטתה".



ראש עיריית באר שבע רוביק דנילוביץ' הוסיף: ״לפני כשעה, הופתעתי מאוד לקבל טלפון מנשיאת מועדון הכדורגל הפועל באר שבע גב׳ אלונה ברקת, שהודיעה לי על העברת הקבוצה לאחריותו של נאמן, זאת לאחר שלדבריה עשתה כל מאמץ לקדם תוכנית הבראה למועדון (בעקבות המשבר הכלכלי העולמי הקשה, שפוקד אותנו).



"לטענתה, לא זכתה לשיתוף פעולה מצד השחקנים. הצעתי את עזרתי בגישור בין הצדדים, אך לצערי נמסר לי שההחלטה שהתקבלה היא סופית ולא ניתנת לשינוי. צר לי מאוד על כך ועצוב לי! נצטרך, מיד לכשיחלוף משבר הקורונה, לבחון את ההשלכות לכך. כרגע, כולנו עסוקים בהצלת חיי אדם!״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר