"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ב"ש: ברקת בנתה תוכנית חירום

בשל צניחה צפויה של מעל 20 מיליון שקלים בהכנסות בעונה הבאה, אלונה ברקת החלה בצעדים כלכליים בסיכום עם אנשי הסגל

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ביטון עם ברקת. תוכנית חירום בדרום

הפועל באר שבע הודיעה היום (רביעי) על הפעלת תכנית חירום להצלת המועדון אל מול המשבר הפיננסי הקיומי שעומד בפני ענף הכדורגל בעקבות מגיפת הקורונה. עפ״י התכנית אלונה ברקת מתחייבת להעמיד מכיסה רשת בטחון של 20 מיליון שקלים לעונה הבאה ובתנאי ששכר השחקנים יקוצץ בשיעור של 30% לשארית העונה ולעונה הבאה, זאת לצד קיצוץ רוחבי בשכר ההנהלה, העובדים והצוות המקצועי. הקיצוץ לא יחול על שחקנים ועובדים שמשתכרים מתחת לשכר הממוצע במשק.

תכנית החרום אושרה בהסכמה משותפת עם מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס, הראשון להסכים לקיצוץ בשכרו. במקביל נערכו התייעצויות עם שחקני העבר אליניב ברדה ומאור מליקסון שנתנו גיבוי מלא לתכנית.

על פי האנליזה שערך המועדון עם אנשי מקצוע בתחום, הוערך כי המשבר הפיננסי יפגע במועדון במלוא עוצמתו בעונה הבאה, ויעמיד את כל ענף הכדורגל בארץ ובעולם בפני איום כלכלי קיומי. התרחיש הקיים במודל מצביע על צפי לצניחה דרמטית של כ50% בהכנסות המועדון בכל הפרמטרים. כעת, המועדון יציג את התכנית לכל אנשי הסגל של המועדון ויבקש את הסכמתם ותמיכתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר