"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח בבריטניה: עוזר המלכה נדבק בקורונה

חשש בממלכה לאחר שעובד בית המלוכה נמצא חיובי בבדיקה שנערכה לו • המלכה אליזבת ובעלה, הנסיך פיליפ, נמצאים בטירת ווינזדור בימים האחרונים

,עודכן
האם המלכה נדבקה בקורונה? // צילום ארכיון: איי.אף.פי

דרמה בבריטניה: לפי דיווחיםברחבי הממלכההיום (ראשון), אחד העובדים בארמון בקינגהאם בלונדון נמצא חיובי בבדיקת נגיף קורונה שנערכה לו, בזמן שהמלכה אליזבת ובעלה הנסיך פיליפ שהו במקום, עוד בטרם עברו לשהות בטירת וויזנסדור.

המלכה אליזבת עוזבת את העיר לטירת וינדזור בעקבות הקורונה // צילום: רויטרס

ביום חמישי עברו המלכה ובעלה לאחוזה, ללא מגלת זמן, בתור אמצעי זהירות לשמירה על בריאותם לא לפני שביטלו את כל ההתחייבויות הפומביות שלהם.

צוות ארמון ביקינגהאם סירב להתייחס לדיווחים ומסר כי הם "עושים את כל המאמצים בהתאם להנחיות כדי להתמודד עם נגיף הקורונה".

עוד עולה מהדיווחיםבבריטניהכי טרם ידועה קרבתו של העובד למלכה, אך כל העובדים שבאו איתו במגע הוכנסו לבידוד ביתי. שמו של העובד טרם פורסם אך לפי הערכתו הוא נמצא חיובי כבר בתחילת השבוע שעבר.

בתוך כך, המלכה אליזבת אמורה לשאת נאום לאומה ממקום מושבה בטירת ווינזדור, דבר הנתפס כאירוע היסטורי מכיוון שזאת תהיה הפעם הרביעית בלבד בכל שנות כהונתה כמלכה. הנושא כאמור יהיה משבר הקורונה כשמטרת הנאום היא לנסות ולהרגיע את ציבור האזרחים בממלכה.

מוקדם יותר השבוע פרסם בית המלוכה הצהרת תמיכה כתובה בה קראה לאנשים לנסות ולמצוא דרכים חדשות לשמור על קשר בעקבות המצב החדש וסגירת בתי העסק ברחבי הממלכה במהלךסוף השבוע האחרון.

"רבים מאיתנו יצטרכו למצוא דרכים חדשות להישאר בקשר אחד עם השני ולוודא שכל יקירינו בטוחים. אני מאמינה שנצליח לעמוד ולעבור את האתגר הזה", מסרה המלכה והוסיפה "אנו מודים למדענים, הרופאים ושירותי החירום ברחבי הממלכה. לכולנו יש תפקיד חשוב בתור יחידים במהלך התקופה הקרובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר