"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אתגר הקורונה של "האח הגדול"
בצל המגפה העולמית, קשה להתרגש מהפרידה של אדם ושירלי • הניתו-אח הגדול מציע ריאליטי חדש: במקום לעקוב אחרי מה שקורה בתוך הבית, לצלם את תגובות המודחים לכאוס במציאות
עכשיו אתה בוכה? חכה שתצא החוצה // צילום מסך

אתגר הקורונה של "האח הגדול"

בצל המגפה העולמית, קשה להתרגש מהפרידה של אדם ושירלי • הניתו-אח הגדול מציע ריאליטי חדש: במקום לעקוב אחרי מה שקורה בתוך הבית, לצלם את תגובות המודחים לכאוס במציאות

צביה בלום
, עודכן

באיזה עולם נפלא חיים דיירי בית "האח הגדול". השאלה הכי חשובה שעומדת להם בראש, כרגע, היא אם לתת לאודליה לבשל קוסקוס לשבת, או בגלל שהיא העליבה את שירלי להגיד לה שלא תבשל, ושאסיף יכין את הדגים. או משהו כזה. לא באמת הצלחנו להתרכז.

בזמן שאנחנו עברנו מהתקהלויות אסורות של 5,000 איש ומעלה לאיסור על מפגשים של יותר מעשרה אנשים, בבית "האח הגדול" הדיירים עדיין מאמינים שהם הכוכבים הכי גדולים שיש כרגע על המרקע, ושזו התוכנית הכי מדוברת בארץ (הם לא יודעים שהעונה השלישית של "חתונה ממבט ראשון" התחילה). דמיינו לעצמכם את ההלם שהם יחטפו ביציאה מהבית – לצאת מחוסר ידע מוחלט אל אפוקליפסה בה כל הקניונים סגורים (הו!). זה מצב שאף אחד לא אמור לחוות, גם אם קוראים לו גדי והוא בכוונה עובר על חוקי הבית.

מה קוסקוס עכשיו, מה // צילום מסך
מה קוסקוס עכשיו, מה // צילום מסך

כבר יותר מ-70 יום שהדיירים בפנים. כמו בכל עונה, זה השלב שבו בוהים במסך ומתחילים לפהק, אבל נדמה שהפעם זה קורה מסיבות אחרות. צפייה בישיבת תקציב שייחלנו לה לפני חודשיים, לא יכולה לרגש ואפילו מתישה רבע שעה אחרי שראש הממשלה מכריז על תקנות חדשות בהתמודדות עם משבר הקורונה. "בחייך, אדם", אנחנו רוצים לצעוק אל המסך, "תחליט כבר אם בא לך על שירלי ותתמצת לנו את זה בשורה, אין לנו כוח לסחבת הזאת".

זה מאוד מעניין. ספר לנו עוד // צילום מסך
זה מאוד מעניין. ספר לנו עוד // צילום מסך

נראה שלא רק אנחנו הבנו את הבעייתיות הזאת, ואולי לכן "האח הגדול" עצמו החליט לצאת לחופשה (של 14 יום?), ובמקומו יגיעו מגוון סלבס כדי לנסות להרים את התוכנית וליצור עניין כלשהו. אנחנו מקווים לטוב. ממילא לא נשאר לנו יותר מדי מה לעשות בתקופה הזאת.

התגעגעתם? אורן חזן ומנחי "האח הגדול" // צילום: מיכה לובטון
התגעגעתם? אורן חזן ומנחי "האח הגדול" // צילום: מיכה לובטון

הדחות

הקטע היחיד שיכלו להראות כשפול הודח ושקשור אליו, הוא זה בו הוא צועק על אודליה שתסתום, פשוט כי לא היה שום קטע אחר רלוונטי. את החלק המעניין, שבו מספרים לפול שהוא יוצא למדינת קורונה, לא הראו.. אולי שווה לעשות *על זה* ריאליטי?

פרידות

מלכתחילה אדם ושירלי היו זוג שלא יצר יותר מדי עניין, ואפילו, אם להיות כנים, שיעמם בצורה די בוטה. אחרי רכבת ההרים של תקוה וליאור, קשה לנו להתפשר. טיפ להפקה: אולי תגרמו לו להמשך לשירלי פחות?

ציפיות

אורן חזן אמור להיכנס שוב אל הבית – אבל בתור "האח הגדול" עצמו. שוב יש למה לחכות?

•ויראלי: אובמה עוקב אחרי שחקנית פורנו

•פעם שלישית: שלומי שבת חוזר לחברים

•הגזמנו: שידורי הפאניקה בטלוויזיה

•להציל את טום הנקס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...