"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קייט בקינסייל: "ויינשטיין צרח וקילל אותי"
השחקנית קייט בקינסייל חשפה סיפור חדש וקשה על ההתנהגות המטרידה של המפיק לשעבר כלפיה • "הוא קרא לי ז*נה מטומטמת"
צילום: רויטרס, AP // רצה כוסית לפרימיירה. הארווי ויינשטיין, קייט בקינסייל

קייט בקינסייל: "ויינשטיין צרח וקילל אותי"

השחקנית קייט בקינסייל חשפה סיפור חדש וקשה על ההתנהגות המטרידה של המפיק לשעבר כלפיה • "הוא קרא לי ז*נה מטומטמת"

ענבל חייט
, עודכן

עשרות נשים התלוננו נגדו על תקיפות מיניות והתנהגות לא הולמת במשך עשורים, אך גם לאחר שאמש (רביעי) נגזרו עליו 23 שנות מאסר, סיפורי הזוועה על המפיק ההוליוודי הארווי ויינשטיין ממשיכים לצוץ.

הפעם מי שחשפה את הטראומה האישית שלה ממפגשיה עם ויינשטיין, היא השחקנית קייט בקינסייל (46), שחשפה בפוסט אינסטגרם שהעלתה אמש, כי בשנת 2001, בעת שעמד בראש אולפן ההפקות מיראמקס, ויינשטיין החליט לקיים פרמיירה נוצצת לסרט "בדיוק כשהתאהבנו" בכיכובה, למרות שהיה מדובר בימים שאחרי אסון התאומים.

בקינסייל טוענת כי ויינשטיין הכריח אותה ואת השחקנים האחרים להגיע לפרמיירה, מהלך אותו כינתה "חסר רגישות, חסר כבוד ואטום", שכן העיר עדיין בערה ואנשים טרם הצליחו לעכל את אובדן יקיריהם.

השחקנית לא חשה בנוח לצעוד על השטיח האדום בשמלה מנקרת עיניים, ובחרה ללבוש חליפה סולידית לבנה ועניבה.

החלטה הזו, לדבריה, לא מצאה חן בעיני ויינשטיין. יום לאחר הפרמיירה המפיק הזמין אותה למפגש בביתו ביחד עם בתה הקטנה, שהייתה בזמנו פחות מבת שנתיים, כדי שזו תוכל לשחק עם ביתו.

כשהילדות היו בחדר אחר עם המטפלת, כתבה בקינסייל, הוא התנפל עליה בשאגות: "ז*נה מטומטמת. הרסת לי את הפרמיירה. כשאני מארגן אירוע שטיח אדום, את תלבשי שמלה צמודה ותנערי את החזה והישבן שלך. את לא תצעדי לבושה כמו לסבית מ**יינת".

בקינסייל ממשיכה וכותבת שהייתה בהלם מההתנפלות של ויינשטיין ופרצה מיד בבכי, תוך שהיא מנסה להסביר את המניעים לבחירתה ואת חוסר הרגישות בקיום אירוע כזה כל כך בסמוך לאסון נורא שכזה.

לדבריה ההסבר לא הועיל, וויינשטיין תקף אותה בשנית כשהוא צווח עליה שזו הפרמיירה שלו, ואם הוא רוצה "כוסית" על השטיח האדום זה מה שיקבל.

פרסום החוויה הטראומטית של בקינסייל כמובן אינו מקרי, וכאמור, מגיע פחות מיממה לאחר הרשעתו של ויינשטיין בתקיפה מינית של שחקנית ועובדת הפקה. על עשרות העבירות האחרות בהן הואשם חל חוק ההתיישנות, ולכן לא היה ניתן לתבוע אותו בגינן.

בקינסייל חיזקה את ידיהן של הנשים האמיצות שהעידו נגדו, ואמרה כי צריכה להיות ענישה גם על מעשים שאינם נחשבים פליליים על פי החוק כמו זה שחוותה.

לצד תגובות מחזקות מצד גולשים כולל סלביות כמו ונסה האדג'נס ולאוורן קוקס ("כתום זה השחור החדש"), לא מעט גולשים תקפו את בקינסייל על העיתוי בה בחרה לפרסם את הפוסט וטענו כי מדובר במהלך שאינו אמיץ אלא אנוכי, ונועד לשרת את הקריירה שלה.

בגלל הקורונה: צפו - מי נמנע מהבירה?

קירה נייטלי: "לא אופיע יותר בעירום"

הכל על "האח הגדול"

מיוחד: "2020 בסיפורים"

תקועים בבידוד? קבלנו המלצות לבינג'

מנטע עד אביבית: אלה המפורסמים שנמצאים בבידוד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...