"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות הקורונה: אל על ממשיכה לטוס

החברה לא תפסיק את פעילותה ותשמור על נתיבי הטיסה לישראל פתוחים, למרות הוראות הבידוד • השקת מספר קווים תידחה • "שימור נתיבי האוויר - ערך עליון"

,עודכן
מטוס אל על // צילום: קוקו

למרות הקורונה:חברת אל על הודיעה הערב (שני) על כי בכוונתה להמשיך להוציא טיסות מישראל ואליה, בהתאם לביקוש. עם זאת, החברה הודיעה על דחייה של השקת הקווים לשיקאגו, טוקיו ודיסלדורף, שהשקתם תעבור לקיץ.

בנוסף לכך, תאפשר החברה ללקוחותיה שרכשו כרטיסי טיסה שמועד המראתם הוא עד סוף החודש לדחות או להקפיא את כרטיס הטיסה ליציאה עד לפברואר בשנה הבאה.מנכ"ל אל על גונן אוסישקין אמר הערב "אל על רואה ערך עליון בשימור נתיבי האוויר לישראל וממנה גם בשעת חירום ולכן תוסיף להפעיל טיסות לאמריקה, אירופה ואפריקה וזאת בהתאם לביקושים ולצורך".

עוד בנושא:

ארקיע וישראייר משביתות פעילות

בשל הקורונה: אל על לא תגבה דמי ביטול

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

פיטורים המוניים וסגירת מלונות – ענף המלונאות בישראל על סף קריסה

מוקדם יותר היום החליטו בשתי חברות התעופה הקטנות יותר בישראל, ארקיע וישראייר, כי כבר בימים הקרובים הן ישביתו את כל הפעילות הבינלאומית שלהן. אמש התקיים באל על דיון חירום וגם היא צפויה למזער את הפעילות שלה באופן משמעותי.

טיסת אל על // צילום: קוקו
טיסת אל על // צילום: קוקו

מדובר בצעד חריג, קיצוני וחסר תקדים שמשמעותו - מדינת ישראל מבודדת. כל שאר חברות התעופה הבינלאומיות שפועלות בישראל צפויות להפסיק לטוס לארץ כבר בימים הקרובים ואם לא יהיה שינוי משמעותי, אנחנו צפויים להיכנס לתקופה שבה השמיים בישראל יהיו סגורים לחלוטין. נתב"ג יהיה ריק, אלפי עובדים יוצאו לחופשות ללא תשלום או יפוטרו בחברות התעופה, רשות שדות התעופה, חברות קבלן שפועלות בנמל התעופה ועוד לא מעט גורמים בענף התיירות שייאלצו להתמודד עם התקופה הקשה ביותר שידע הענף.

כמו כן, עד כה הפסיקו או צמצמו את טיסותיהן לישראל עשרות חברות ובהן חברות גדולות כמו אייר פראנס, קבוצת לופטהנזה, קת'אי פסיפיק, היינאן ואליטליה. כעת, חברות נוספות צפויות לנקוט צעדים דומים. החברות הבריטיות בריטיש איירווייז ווירג'ין אטלנטיק, KLM ההולנדית, טורקיש איירליינס הטורקית ואירופלוט הרוסית הן רק חלק מהחברות הגדולות שצפויות להפחית ואולי אף להפסיק את טיסותיהן ארצה בתקופה הקרובה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר