היממה האחרונה של ש"ס הוקדשה בעיקר לפעולות התארגנות ליום הבחירות והכנת כל המערך הלוגיסטי בניסיון לממש את מיצוי פוטנציאל הקולות.
המפלגה עובדת בשיטת שרי עשרות, שרי מאות, שרי אלפים וכד' שתכליתה שכל פעיל במפלגה יהיה אחראי להמריץ ולוודא שקבוצת המצביעים שבאחריותו יממשו את חובת ההצבעה. ש"ס והליכוד עובדים יחד על מיפוי מצביעי הימין הפוטנציאליים שלא יצאו לקלפיות בבחירות הקודמות ועליהם ישימו מחר את עיקר הדגש והמאמצים.
את יום הבחירות עצמו יפתחו רבני המפלגה יחד עם מניין של מקובלים ורבנים בתפילה בכותל המערבי ל"שמירה על עם ישראל ולהצלחת מערכת הבחירות הגורלית לצביון היהודי של המדינה", כפי שהם מכנים זאת. כמו כן, אומרים במפלגה כי "בעקבות מגיפת הקורונה יערכו הרבנים תיקון מיוחד לשמירה והגנה מפני הקורונה".
"עניין ההסברה מאחורינו, עכשיו צריך להביא אנשים לקלפיות", אומרים בש"ס, "הרעיון הוא להגיע לכל מצביע ומצביע".
אתמול הספיק דרעי לחגוג בברית לנכדו החדש, שם אמר כי "הלילה עלולה לקום כאן ממשלת שמאל חלילה בתמיכת ליברמן והרשימה המשותפת. אני חושש ואל תיקחו את זה כהגזמה, רבותיי, יגיעו ימים אם הממשלה הזו תקום שאנשים יפחדו ללכת עם כיפה ברחוב, יצטרכו ללכת עם קסקטים כמו באירופה".
עוד הוסיף השר דרעי כי "כל הסטטוס קוו, כל היהדות, השבת, הנישואים והקידושים על פי ההלכה, כל מה שחשוב לעם ישראל כמדינה יהודית עומד בסכנה, לכן אני חרד מאוד ומקווה מאוד שבע"ה אנחנו קרובים להקים ממשלה עם ש"ס חזקה עם ראש הממשלה נתניהו".
במענה לשאלה מה קורה אם אין 61, השיב השר דרעי: "אז יש ממשלה של שמאל־ליברמן והרשימה המשותפת, אין משהו אחר, תכניסו לראש, לא יהיו בחירות רביעיות. זה או ממשלת ימין בראשות נתניהו עם ש"ס חזקה או ממשלת שמאל עם הרשימה המשותפת וליברמן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו