"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גרמניה: נפגעים רבים באירוע דריסה
נהג דהר עם רכבו לתוך קהל בקרנבל בעיירה וולקסמרסן במדינת אסן • בין הפצועים גם ילדים • הנהג נעצר ונסיבות האירוע נבדקות
זירת האירוע בעיר וולקסמרסן // צילום: רויטרס // זירת האירוע בעיר וולקסמרסן // צילום: רויטרס

גרמניה: נפגעים רבים באירוע דריסה

נהג דהר עם רכבו לתוך קהל בקרנבל בעיירה וולקסמרסן במדינת אסן • בין הפצועים גם ילדים • הנהג נעצר ונסיבות האירוע נבדקות

נטע בר
, עודכן

אירוע דריסה בגרמניה: נהג דהר עם רכבו לתוך קהל של חוגגים בקרנבל בעיירה וולקסמרסן במדינת אסן ופצע לפחות 30 בני אדם.

על פי עיתון ה"בילד" הגרמני, הנהג נתפס ונעצר והמשטרה יוצאת כרגע מנקודת הנחה שמדובר במתקפה, אך זהות ושל הדורס לא נחשפה. הרכב פגע בקבוצת חוגגים שצעדה במסגרת אירועי הקרנבל בעיר.

על פי הדיווחים, בין הנפגעים נמצאים כמה ילדים, ומצבם הרפואי של העשרה מהנפגעים מוגדר כמסכן חיים. תמונות שהופצו ברשתות החברתיות מראות תחפושות ואביזרים זרוקים בצד הדרך בשעה שאנשי כוחות החילוץ מפנים את הנפגעים.

העיירה וולקסמרסן היא בית ל-6,800 בני אדם ומצאת סמוך לעיר קסל בצפון מרכז גרמניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...