"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נכה בארה"ב עד שתיסוג מארצות האסלאם"
מפקד משמרות המהפכה ניצל טקס זיכרון לסולימאני לשגר איומים לארה"ב • סלאמי התייחס לדבריו של הרמטכ"ל כוכבי ואמר: "אתה טועה, אם תשגו, נכה בכם"
מפקד משמרות המהפכה, חוסיין סלאמי // מפקד משמרות המהפכה, חוסיין סלאמי

"נכה בארה"ב עד שתיסוג מארצות האסלאם"

מפקד משמרות המהפכה ניצל טקס זיכרון לסולימאני לשגר איומים לארה"ב • סלאמי התייחס לדבריו של הרמטכ"ל כוכבי ואמר: "אתה טועה, אם תשגו, נכה בכם"

נטע בר
, עודכן

טקס הזכירון לציון תום 40 ימי האבל על חיסול מפקד כוח קודס, הגנרל קאסם סולימאני, שימש במה לאיומים עבור ראשי ארגון משמרות המהפכה כלפי ארצות הברית וישראל.

מפקדו של סולימאני, הגנרל חוסיין סלאמי, מפקד משמרות המהפכה, ספד לחברו לנשק ואמר כי: "הוא היה אדריכל התבוסה הישראלית והאמריקנית. הוא ניצב מול אויבנו כמו הר אדיר".





סלאמי תקף גם את ארצות הברית ואמר: "לא נפסיק להכות בארצות הברית עד שאחרון חייליה יצא מארצות האסלאם. האמריקנים שנאו את קאסם כי הוא חיסל את הנגע הת'קפירי של דאעש. את זאת הם לא יכלו לסבול".



סלאמי התייחס לדברי ושל הרמטכ"ל כוכבי ואמר: "היום בכיר במשטר הציוני אמר כי הם סייעו לארצות הברית לחסל את אנשינו בעיראק ובסוריה. אני אומר להם כעת, אתם טועים ואם תעשו משגה נוסף, נכה בכם".

עוד בנושא:

בין המערב לרדיקלים: איראן על פרשת דרכים

איראן מודה: "נכשלנו בשיגור לוויין לחלל"

הרמטכ"ל מקדם: מפקדת העומק תוסב ל"מפקדת איראן"

40 יום לחיסול סולימאני ו-41 שנה למהפכה האסלאמית: איראן בפרשת דרכים

באותו אירוע, מחליפו בתפקיד של סולימאני, איסמעיל קאאני, אמר כי: "סולימאני היה הרוח החיה מאחורי ההתנגדות והכניס את המהפכה האסלאמית לשלב האחרון והסופי שלה".

בצוואתו של סולימאני, שנחשפה באותו מעמד, קרא המפקד שחוסל לחבריו לנשק להמשיך בדרכו וטען כי ארצות הברית מתנהגת "כמו כלב נגוע בכלבת"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...