"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בנט תופס טרמפ על נתניהו"
גורמים בליכוד נגד שר הביטחון: "רה"מ עבד על תוכנית החלת הריבונות 3 שנים, בנט לא מכיר פרטים ומסכן את התיאום" • ימינה: "למה לתקוף את השותפים?"
נתניהו ובנט בצילום משותף // צילום: חיים צח, לע"מ

"בנט תופס טרמפ על נתניהו"

גורמים בליכוד נגד שר הביטחון: "רה"מ עבד על תוכנית החלת הריבונות 3 שנים, בנט לא מכיר פרטים ומסכן את התיאום" • ימינה: "למה לתקוף את השותפים?"

יהודה שלזינגראריאל כהנא
, עודכן

לאחר נאומו של שר הביטחון נפתלי בנט אמש אודות תוכנית החלת הריבונות, בליכוד תוקפים היום (ראשון) את בנט וטוענים כי הוא "מנסה לתפוס טרמפ על תכנית החלת הריבונות שראש הממשלה נתניהו הביא ב-3 שנות עבודה עם הנשיא טראמפ".



אותו גורם בליכוד הוסיף: "בנט לא מכיר את הפרטים ולא את המהלכים הדיפלומטים מול הממשל האמריקאי. האמירות שלו רק מסכנות את החלת הריבונות שראש הממשלה נתניהו מקדם בתיאום ובהסכמה עם האמריקאים. בזמן שבנט מנהל שיחות צד עם בני גנץ שיהיה תלוי באחמד טיבי, מלאכת המיפוי כבר בעיצומה והחלת הריבונות תושלם תוך זמן קצר".



בימינה, כצפוי, לא אהבו את הדברים וגורמים במפלגה הגיבו: "לא ברורה לנו להיטותו של נתניהו לירות בנגמ"ש ולתקוף את השותפים הטבעיים ביותר שלו בהווה ובעתיד - הציונות הדתית. אין לנו שום כוונה להיגרר לשיח הזה. נמשיך להוביל קמפיין חיובי וענייני, לדרוש ריבונות כאן ועכשיו, ולקדם את האינטרסים החשובים של מדינת ישראל בביטחון, במשפט, בחינוך, בזהות היהודית, בתחבורה, ועוד".

עוד בנושא:

נתניהו בכנס בחירות: "התחלנו בשרטוט הגבולות ביו"ש יחד עם אמריקה"

נתניהו מכוון למנדטים הרדומים של "מנגני הדרבוקות"

נתניהו תוקף את גנץ: "חמוד - לא מנהיג"



כזכור, אמש בנאומו הודיע נתניהו כי ישראל פועלת יחד עם ארצות הברית למימוש תוכנית המאה. "זכינו לגיבוי אמריקני לסיפוח בקעת הירדן והיישובים ביהודה ושומרון, הכל כלול. אנחנו כבר בעיצומו של מיפוי השטח, שעל פי תוכנית טראמפ יהיו של ישראל. זה 800 ק"מ של גבול. זה יקרה רק אם אנחנו נוביל את זה. זה יקרה קרוב, אני סומך על טראמפ לגמרי, אבל אני לא סומך על גנץ, אנחנו מחכים לזה מאז 67', ואנשים עושים עניין מכמה שבועות. זה יהיה. אבל זה יהיה, אלא אם זה תלוי בגנץ, בחברו אולמרט שהולך עם אבו מאזן, ובטיבי.



"גנץ טוען שהוא יממש את התוכנית, אבל הוא אומר שהוא מחפש הסכמה בינלאומית, מהאו"ם? מהאיחוד האירופי? מאבו מאזן? מחברי מפלגתו? נניח שכל אלה יתנו לו גם אז הוא יצטרך לקבל את ההסכמה של טיבי שאיתו הוא כמעט הקים ממשלה. הצבעה לגנץ זאת הצבעה לטיבי", סיים את דבריו.



שר הביטחון בנט הגיב בנאום משלו וקרא לנתניהו להביא את הסיפוח בהקדם להצבעה בממשלה: "לעולם לא יהיה רגע יותר מתאים להחלת הריבונות בארצנו", אמר והוסיף, "אני קורא לראש הממשלה נתניהו להביא את החלת הריבונות ביהודה ושומרון להצבעה מיידית בממשלה. ללא ריבונות, ‏נקבל מדינת טרור פלסטינית שבירתה ירושלים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...