"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
הפלשתיני שכמעט שרף שוטר מג"ב בחברון - נעצר
המחבל שהשליך את בקבוק התבערה ביום שני האחרון באזור מערת המכפלה נעצר על ידי כוחות הביטחון • חברון מהווה מוקד מרכזי לעימותים בשבוע האחרון

הפלשתיני שכמעט שרף שוטר מג"ב בחברון - נעצר

המחבל שהשליך את בקבוק התבערה ביום שני האחרון באזור מערת המכפלה נעצר על ידי כוחות הביטחון • חברון מהווה מוקד מרכזי לעימותים בשבוע האחרון

מערכת ישראל היום
, עודכן

הותר לפרסום:אמש (שישי) עצרו לוחמי צה"ל בעיר חברון את המחבל שהשליך בקבוק התבערה לעבר קציןמג"ב ביום שניבעיר חברון במהלך הפרות הסדר האלימות בחסם שוטר. החשוד הועבר לחקירת כוחות הביטחון.

האירוע התרחש כשמתפרעים פלשתינים השליכו בקבוק תבערה לעבר הקצין, במהלך עימותים בין תושבים מקומיים לכוחות באזור עמדת חסם שוטר

האירוע החמור תועד בסרטון, בו ניתן לראות כיצד בקבוק התבערה התלקח על האפוד של הקצין, שלא נזקק לפינוי מהמקום. הקצין המשיך בפעילות למרות הסיטואציה הקשה והעובדה שאש אוחזת בבגדיו, וכיבה את האש שהתלקחה על גופו בתוך זמן קצר. הקצין לא נזקק לטיפול רפואי, וכעבור זמן קצר המתפרעים פוזרו והאזור חזר לשגרה.

בימים האחרונים הפך אזור חברון למוקד התפרעויות מרכזי, זאת על רקע חשיפת תוכנית השלום של הנשיא טראמפ. גם אתמול יידו המפגינים אבנים בקבוקי תבערה לעבר כוחות הביטחון, וגם אתמול פגע אחד מבקבוקים אלה בלוחם מג"ב, ללא פציעה רצינית.

מאות מפגינים בלבד

באירוע נוסף שהתרחש בסוף השבוע, נורה למוות פלשתיני תושב אזור טול כרם,לאחר שהשליך בקבוק תבערהלעבר כוחות הביטחון במהלך הפגנות בכפר קפין. בכך עלה מספר ההרוגים הפלשתינים במהומות ביהודה ושומרון לחמישה מאז הכריז טראמפ על תוכניתו.

עם זאת, עד כה לא נרשמו הפגנות ענק ברחבי יהודה ושומרון, והערכה היא שההפגנות עד כה הן הפגנות ספונטניות ולא הפגנות שמאורגנות מגבוה. במהלך סוף השבוע יצאו, על פי ההערכות, כ-300 פלשתינים להפגין בכל רחבי יהודה ושומרון. במהלך ההפגנות נפצעו שתי לוחמות מג"ב באורח קל מיידוי אבנים לעברן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...