"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצצה לגלידות שיהפכו ללהיט של הקיץ

גלידת שטראוס השיקה באירוע חגיגי את המוצרים החדשים לקיץ 2020 • מי אכזבה ומי צפויה להפוך ללהיט? • טעמנו הכל

,עודכן
צילום: נואל אזגורי

זה אולי נראה לכם רחוק, בין יום גשום אחד למשנהו, אבל קיץ 2020 מתקרב אלינו בצעדי ענק וזו בדיוק הסיבה שבגינה התכנסנו להכיר, לדגום ולטעום את כל הגלידות החדשות של גלידות שטראוס מבית יונילוור שיכבשו אותנו בקיץ הקרוב. מבין לא מעט מוצרים חדשים, מי שאמור לבלוט הוא המגנום החדש, טבעוני וכשר. פיתוח חדשני ישראלי שיצר מוצר שמאוד אהבנו סך הכל, לצידו טילוני קליק צבעוניים, פיינטים של פסק זמן, שלגוני פרי חדשים וקולקצייה חדשה עבור הילדים.

מגנום, אותו מגדירים בשטראוס כ"אצולת הגלידה", מתחדש בכל עונה מחדש כאשר הפעם יצטרף טעם מפתיע לסדרת "מגנום דאבל" - דאבל דבש שקדים וטעם נוסף - קרמל מלוח. בעוד חודשים ספורים יגיע אל המקררים גם המגנום הטבעוני, בטעם עשיר של שוקולד מריר.

צילום: נואל אזגורי

שלושה מוצרים מפנקים חדשים הם טילוני קליק, שמעבר לטעמם גם יהוו אטרקציה עבור חובבי צילום האוכל, עם גביעי ופל בצבעי ורוד, צהוב או חום - בהתאם לטעמי הקליק. עוד עתידים להגיע שלושה פיינטים חדשים של גלידת פסק זמן בגרסה משפחתית, בכולם אותה גלידת פסק זמן מוכרת כשמעל דיסק שוקולד חלב איכותי.

בפן הבריאותי ישנם לא מעט חידושים, בראשם, לראשונה, גלידה של המותג סולרו העשויה מ-100% פרי, פריצת דרך ישראלית, ללא סוכר ותוספות. תחת המותג יצאה גם גלידה חדשה המכילה 35% וטעמו סורבה תות ושוקלד לבן.

בקטגוריית הילדים מציעה החברה שלושה מוצרים חדשים שעיקרם הוא שהם ללא "מדבקות ליצמן", כלומר ללא סימון אדום. שלגוני נינג'ה ישראל ופרוזן 2 הכוללים הפתעה בכל אריזה. המותג ננסים בגרסה יחסית בריאה ומותג חדש בשם "קרצופים", מיני קסטה העשויה מביסקוויט פתיבר וגלידת תות בננה.

צילום: גיל קרמר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר