"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתחזק? מארק צוקרברג מצהיר: "אני דתי"
מייסד פייסבוק אמר במהלך כנס שהוא מתקרב לדת מאז שהפך לאב, ובגלל הקשיים המשפטיים של החברה • צוקרברג היהודי לא הרבה לדבר על אמונתו עד כה
צוקרברג מתחזק // צילום: מתוך פייסבוק

מתחזק? מארק צוקרברג מצהיר: "אני דתי"

מייסד פייסבוק אמר במהלך כנס שהוא מתקרב לדת מאז שהפך לאב, ובגלל הקשיים המשפטיים של החברה • צוקרברג היהודי לא הרבה לדבר על אמונתו עד כה

, עודכן

"אני דתי", כך הצהיר אתמול (שבת) מנכ"ל ומייסד פייסבוק, מארק צוקרברג, במהלך ריאיון שקיים בכנס טכנולוגי במדינת יוטה. בשיחה עם המראיין אמר צוקרברג כי הוא יותר דתי בשנים האחרונות, לאחר שהפך לאב, וגם בשל הבעיות המשפטיות של פייסבוק.

צוקרברג, בן למשפחה יהודית, אינו מדבר בדרך כלל על אמונתו, ואשתו היא בכלל בודהיסטית. "הדת הכניסה בי צניעות", לווידוי זה נשמעו מחיאות כפיים מהקהל.

"אני חושב שנוח ובטוח יותר להרגיש שיש דברים שהם גדולים ממך. מסיבה זו יש לי אמונה כל כך גדולה בדמוקרטיה, וזו הסיבה שכל כך חשוב לי לאפשר לאנשים להתבטא".

צוקרברג זקף את ההתפתחות הדתית האישית שלו לשני גורמים: האחד, הבעיות של פייסבוק בשנים האחרונות, והשני - הולדת שתי בנותיו, היום בנות ארבע ושנתיים.

מדליק חנוכייה עם בנו מקס // צילום: מתוך פייסבוק

עוד בנושא:

איראן נגד ווטסאפ: "צוקרברג ציוני"

צוקרברג: "אנחנו לא מוחקים פוסטים של מכחישי שואה"

היום השחור של מארק צוקרברג

מייסד פייסבוק הוסיף כי אחרי תקופה של תהיות בחייו, הוא אינו מחשיב את עצמו יותר כאתאיסט כבעבר. "גדלתי יהודי ולאחר מכן עברתי תקופה שבה שאלתי שאלות, אבל עכשיו אני מאמין שדת היא מאוד חשובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...