"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קאמבק מהסרטים: גלבוע הדהימה את הפועל ירושלים

למרות שהגיעה למשחק רק עם שלושה זרים, ולמרות שפיגרה כבר ב-20 הפרש ברבע השני, הצפוניים ניצחו 93:98 את הקבוצה של עודד קטש • 38 נקודות לאדגר סוסה • 19 נקודות של ג'ון הולנד לא הספיקו לירושלמים

,עודכן
צילום: סוכנות ג'ני // אדגר סוסה בין שחקני הפועלירושלים. 38 נקודות, עשו את ההבדל

הפתעה גדולה בגן נר: הפועל ירושלים ספגה הערב (ראשון) הפסד שני בלבד העונה בליגה, כשנכנעה 98:93 להפועל גלבוע/גליל לאחר דרמה ענקית.

הקבוצה מהבירה מתקשה באופן מסורתי באולם הצפוני. הפעם האחרונה בה היא ניצחה את הצפוניים בחוץ הייתה ב-2014/15, וגם אתמול היא לא עצרה את הרצף השלילי.

המארחת הגיעה למשחק עם שלושה זרים בלבד ובמהלכו איבדה בשל פציעות את ג'רוויס ורנאדו ואת נתנאל ארצי. למרות זאת היא חזרה במחצית השנייה מפיגור דו ספרתי לניצחון שלישי בלבד ב-12 המשחקים האחרונים, בעיקר בזכות משחק ענק של אדגר סוסה שהתפוצץ על האקסית עם 38 נקדוות, והוכיח שהדיבורים על החלפתו היו מוקדמים.

פרט לסוסה, ליאור ליובין יכול לשאוב עידוד רב מהיכולת של יפתח זיו ועידו פליישר שסיפקו יכולת מעולה ומשחק הקרבה אדיר והמשיכו את התקופה הטובה שלהם.

בצד השני, עודד קטש ספג הפסד ראשון העונה בליגה לקבוצה שלא קוראים לה מכבי תל אביב. חסרונו של סולימאן בריימו (מנוחה) לא יכול להוות תירוץ מול הסגל החסר של היריבה. גם יכולת טובה של ג'ון הולנד (19 נק') לא הספיקה לירושלמים שייצאו למשחק בפולין מול אנוויל עם הרבה נקודות למחשבה.

הפועל גלבוע/גליל:סוסה 38, זיו וגאלי 18 כ"א, פליישר 9 (1-7 מהקו, 13 ריבאונדים, 3 חטיפות), ורנאדו 6 (3-4 מהשדה), ארצי 5 (1-5 מהשדה), גרשון (0-4 לשלוש) וסרור 2 כ"א.

הפועל ירושלים:הולנד 19 (3-6 לשלוש, 10-10 מהקו, 6 ריבאונדי), זלמנסון (7-11 מהשדה, 8 ריבאונדים) ותומאס (7-14 מהשדה, 10 ריבאונדים, 5 אסיסטים) 14 כ"א, לוי 11 (5-7 מהשדה), בלאט 10 (4-10 מהשדה, 8 אסיסטים), פלדין 9 (3-8 מהשדה), בראון (2-7 מהשדה, 4-5 מהקו, 8 אסיסטים) וטימור (4-6 מהשדה) 8 כ"א.

יפתח זיו חוגג ניצחון גדול על הפועל ירושלים, הערב // צילום: סוכנות ג'ני

שחקני הפועל ירושלים מתקשים להאמין // ציעלום: סוכנות ג'ני

זיו חוגג בגו נר. חזרו מדאון 20 נקודות // צילום: סוכנות ג'ני

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר