"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיים באר: "הציונות הדתית הפכה לגידול סרטני"

בריאיון ב"כאן 11" יצא הסופר נגד הציונות הדתית ואף טוען כי אם יעלו לשלטון, אנשיה "יהרגו את ההומואים" • הוא הוסיף "אני מבועת מהגסות והאכזריות"

,עודכן

הסופרחיים באריוצא בחריפות חסרת תקדים נגד הציונות הדתית, מכנה את אנשיה "גידול סרטני" וטוען כי אם ישלטו על המדינה הם יהרגו הומואים. בריאיון לרוני קובן, בתוכנית שצפויה להיות משודרת היום (ראשון) ב-22:00 בכאן 11 הוא מתבטא בצורה יוצאת דופן ואף גורס כי הוא "מבועת".

בפרומו שפורסם לקראת התוכנית, נראה קובן שואל את באר "איך אתה מסתכל על הציונות הדתית היום", ובתשובה עונה באר: "כמו גידול שפירי שהפך להיות לגידול סרטני. אתה לומד לחיות עם הבולקלה הזה שיש לך, או איזה... ופתאום הם הפכו להיות לסרטן. בעיני הם בייחוד היום הצורה שבה מדבר סמוטריץ' על מדינת הלכה, זה טירוף מוחלט".

"למרות אני שומר שבת. ולמרות שאני הולך לבית הכנסת, ואני אוהב להתפלל, ואני חיי, אני אדם דתי, הייתי אומר, בלי התפאורה. אני מבועת. אני מבועת מהגסות והאכזריות. בעיני זה לא יהודי. זה צד מסויים ביהדות שהיה, אבל צד שהיה מרוסן ופתאום הוא התפרץ", ממשיך באר.

קובן שואל לאן הציונות הדתית תוביל את ישראל אם יעלה בידה ובאר משיב: "לעוד מדינה מזרח תיכונית מהסוג של סעודיה. שכבה עשירה, הרבה מאוד משרתים, טיפולי המרה זה יהיה הדבר הכי פחות..", וקובן משלים – "גרוע ברשימה". באר עונה: כן, יהרגו אותם. יהרגו את ההומואים. לא צריך הומואים. אצלנו אין דבר כזה. .

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר