מקרה גזענות מביך מאוד התרחש היום (שבת) במשחק הנוער בין מכבי חיפה למכבי פתח תקווה. קפטן הירוקים, מאור לוי קרא לאייל אינברום ממכבי פתח תקוה "קוף" והורחק בעקבות כך.
לוי שנחשב לפוטנציאל גדול בצד הירוק של הכרמל חתם לא מזמן על חוזה חדש ל-5 שנים ונראה כי למרות שהוא מקבל מחמאות על האופי הבוגר שלו והיכולת המקצועית שהוא מפגין, הוא צפוי לעמוד לדין גם במועדון וגם בהתאחדות לכדורגל.
הקשר פרסם פוסט ברשתות החברתיות לאחר המשחק וכתב: "אני אתחיל ואתנצל בפני אייל וכל מי שנפגע מהפליטה שלי במשחק היום. זה לא היה במקום, לא משנה באיזו סיטואציה זה נאמר ולא משנה הכוונה מאחורי זה. זה לא יקרה שוב. אני לא גזען וזה לא החינוך שקיבלתי בבית ולא הערכים שגדלתי עליהם במכבי חיפה. ההערה נאמרה בלהט המשחק ולא הייתה שום כוונה גזענית".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
