"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארה"ב: שדרנית ספורט נהרגה בהתרסקות מטוס

חמישה בני אדם נהרגו כשמטוס קטן התרסק בסמוך לשדה התעופה האזורי לאפייט בלואיזיאנה • פצוע נוסף שרד את ההתרסקות והוא מאושפז במצב אנוש

,עודכן
זירת ההתרסקות // צילום: אי.פי

התרסקות מטוס בלואיזיאנה גבתה את חייהם של חמישה בני אדם. אדם שישי שהיה על המטוס שרד את ההתרסקות, אשר התרחשה בסביבות השעה 9:22 בבוקר, אמר ראש מערך הכבאות של מחוז לפייט, רוברט בנואה במסיבת עיתונאים.

לאפייט נמצאת כ -150 קילומטרים מערבית לעיר ניו אורלינס.

לוחמי האש זיהו בין ההרוגים את הטייס, איאן ביגס וארבעה נוסעים נוספים, בניהם קרלי אן מק'קרוד, אשר עבדה ככתבת ספורט של רשת הטלוויזיה WDSU בניו אורלינס, והייתה כלתו של הרכז ההתקפי של אוניברסיטת לואיזיאנה, סטיב אנסמינגר, אשר צפויה להתמודד מול אטלנטה בגמר אליפות ארה"ב בפוטבול מכללות.

מק'קורד עבדה בעבר ברשת ESPN בעיר באטון רוז'. במהלך התוכנית המקדימה למשחק, שדרן הרדיו של רשת ESPN, מאט מוסקונה, אמר בשידור כי מק'קורד נמצאת בדרך לאטלנטה לצפות במשחק הגמר.

השדרנית שנהרגה בהתרסקות המטוס, קרלי אן מק'קרוד // צילום ארכיון: אי.פי

ג'ואל וילמניי, נשיא התחנה, אמר כי "אנו הרוסים מהאובדן של כישרון כה מדהים. התשוקה של קרלי לעיתונות הספורט והידע העמוק שלה בספורט של לואיזיאנה, מהתיכון ועד הדרגות המקצועיות, הפכו אותה לעיתונאית יוצאת דופן. כשאנחנו משקפים על גוף העבודה המרשים שלה, אנו מציעים את תנחומינו העמוקים ביותר למשפחתה."

הנוסע הפצוע זוהה כסטיבן ווייד ברזאס, בן 37. הוא במצב אנוש, כך אמר דובר מכבי האש של לאפייט בהודעה לתקשורת.

שלושה אנשים נפצעו בשטח, ביניהם אדם שהיה ברכב או בסמוך אליו ושני עובדי סניף דואר סמוך, אמר בנואה. עובדי הדואר טופלו בשאיפת עשן והמצבם בסדר, אמר.

מטוס שמונה הנוסעים המריא משדה התעופה כשהוא התרסק, מסר בנואה. אתר ההתרסקות נמצא כ -5.5 קילומטרים משדה התעופה הראשי של לואיזיאנה.

הרשויות עדיין לא מפרסמות שום מידע על הקורבנות או על בעל המטוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר