הפועל ירושלים ניצחה הערב (רביעי) 65:73 את מכבי ראשון לציון במשחק השלמה מהמחזור השישי בליגת ווינר סל ונשארה צמודה למכבי תל אביב בפסגה עם הפסד אחד בלבד בעשרה מחזורים.
סולימאן בריימו וג'ייקובן בראון הצטיינו אצל המנצחת שיוצאת מודאגת לאחר שאיבדה את תמיר בלאט, שנפצע בקרסול במהלך הרבע השני וירד לחדר ההלבשה כשהוא נאנק מכאבים. הרכז הצעיר ייבדק במהלך הלילה כדי להבין את חומרת הפציעה.
משחק מצוין של ג'ורדן סווינג לא הספיק לכתומים ששיחקו עם גבוה אחד בלבד (דריל מונרו חזר מפציעה של חודש וחצי ושיחק שתי דקות), חסרו את פרדריק בורדיון וספגו הפסד רביעי העונה בליגה שקבע כי יסיימו את הסיבוב הראשון כשהם במקום השלישי.
כבר בשבת מחכים לשתי הקבוצות משחקים מסקרנים ויוקרתיים. הפועל ירושלים תארח את הפועל חולון ואילו מכבי ראשון לציון תתמודד בביתה מול הפועל תל אביב.
בר טימור מתקיף את ראשל"צ, הערב בבית מכבי // צילום: עודד קרני
נמרוד לוי מתקיף את הסל של ראשל"צ, הערב בבית מכבי // צילום: עודד קרני
בראון שומר על הכדור, הערב בבית מכבי // צילום עודד קרני

