רוני לוי: "רעננה מסוכנת"
בית"ר ירושלים תארח הערב (20:15) את הפועל רעננה • גארסיה, איינבינדר ואזולאי יחזרו ל-11 • לפני המשחק יתקיים הפנינג חנוכה, ובהפסקת המחצית ייהנו הצופים מהופעה של הזמר מושיקו מור

בית"ר ירושלים תארח הערב את הפועל רעננה, ואנטואן קונטה, שסובל מפציעה בברכו, ככל הנראה ייעדר. לעומתו, דיוגו ורדאסקה יחזור מהרחקה היישר להרכב, ויפתח לצד טל בן חיים. גם לוי גארסיה, דן איינבינדר ושלומי אזולאי ישובו ל־11.
"ראינו מה רעננה עשתה למכבי חיפה", אמר המאמן רוני לוי, "זו קבוצה מסוכנת, אבל אנחנו מודעים לציפיות מאיתנו בבית". מאמן רעננה, ניסו אביטן, אמר: "בית"ר בטדי זה אחד המשחקים הקשים שיש, אבל אנחנו רוצים לייצר רצף חיובי".
לפני המשחק יתקיים הפנינג חנוכה, ובהפסקת המחצית ייהנו הצופים מהופעה של הזמר מושיקו מור. כמו כן, בלם העבר האגדי, אודי אשש, ייכנס להיכל התהילה של בית"ר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו