מדובר בילדות. "קאמפ BFF"

ריאליטי: מחנה אימונים לבנות 11

"קאמפ BFF" הינו תוכנית מציאות לילדות - במטרה להפוך אותן ללהקה • דורשים מהן לעבוד קשה, וכמובן שיש גם בכי • תנו להן לגדול בשקט

אם תשאלו את הילדים של היום מה הם רוצים להיות כשיהיו גדולים, כנראה רוב התשובות יהיו: מפורסמים. כי זה לא באמת משנה מה אתה עושה כל עוד אתה מפורסם. האינסטגרם קובע כמה אתה שווה לפי מספר העוקבים, והטיק טוק גורם לכל ילד להרגיש כאילו הוא זמר או רקדן או גם וגם. כל עוד זה נשאר בגבולות האלה זה עוד איכשהו בסדר. אבל יש ילדים שלוקחים את זה רחוק יותר.

היציאה החדשה מבית רוברטו נקראת "קאמפ ‭ ,"BFF‬שזה בעצם מחנה אימונים שבו משתתפות חמש ילדות בנות ‭ ,13-11‬במטרה להפוך ללהקה - להלן ‭ .BFF‬ כמיטב מסורת הריאליטי כל אחת מהן מצלמת את עצמה, מספרת על הרזומה שלה (מתברר שלילדות בגיל הזה יש כבר רזומה), רוני סופרסטאר משמשת כמנטורית של הלהקה, הן מקבלות ליווי של מפיק וכריאוגרפית, ודורשים מהן לעבוד קשה וברצינות. להזכירכם, מדובר בילדות. לא פלא שאחת מהן פורצת בבכי כשהיא מקבלת הערות על כך שהיא לא בטיימינג הנכון בריקוד הלהקה. תנו לילדות לגדול בשקט. התמודדויות ומפחי נפש יהיו להן בשפע כשיגדלו.

"קאמפ‭ HOT VOD young ,"BFF ‬

2010-2019 | מסכמים עשור:

• תוכניות הטלוויזיה המביכות של העשור

• אלבומי העשור של כתבי "ישראל היום"

• עידן הבינג': הסדרות הגדולות של העשור

• סיפורי האהבה הגדולים של העשור

• בחנו את עצמכם: מה לא קרה?

• 20 הסרטים הגדולים של העשור

 

• כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...