"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פלשתיני ניסה לחדור מעזה - ונורה
הפלשתיני ניסה לחצות את גדר הגבול סמוך לכיסופים, וכוח צבאי הוקפץ מיד למקום • אז שלף סכין ואיים בה על החיילים - שירו בו ברגלו ונטרלו אותו
סיור של צה"ל על גבול עזה

פלשתיני ניסה לחדור מעזה - ונורה

הפלשתיני ניסה לחצות את גדר הגבול סמוך לכיסופים, וכוח צבאי הוקפץ מיד למקום • אז שלף סכין ואיים בה על החיילים - שירו בו ברגלו ונטרלו אותו

מערכת היום
, עודכן

תקרית חמורה הבוקר (שני) בגבול עזה: פלשתיניניסה לחצות את גדר הגבולעם ישראל, ואיים על כוח צבאי שהוזעק למקום בסכין. החיילים ירו בו ברגלו, והוא נלקח לחקירה.

הארוע החל בשעות הבוקר המאוחרות. פלשתיניניסה לחצות את הגדרבסמוך לכיסופים ונתגלה מיד על ידי כוחות הביטחון. כוח צבאי הוזעק למקום, והפלשתיני בתגובה שלף מכליו סכין ונופף בה באיום כלפי החיילים. הופעל נוהל מעצר חשוד, במהלכו נורה הפלשתיני ברגלו ונפצע באורח קל. לא היו נפגעים לכוחותינו. הפלשתיני נלקח לחקירה בכוחות הביטחון.

מדובר צה"ל נמסר: "לפני זמן קצר זוהה חשוד שחצה את גדר המערכתבדרום רצועת עזה לשטח ישראל. לוחמי צה"ל שקפצו לנקודה זיהו כי החשוד מניף לעברם סכין, וירו לעברו. החשוד נעצר על ידי הלוחמים לתחקור ראשוני ופונה לקבלת טיפול רפואי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...