"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שרה נתניהו: "לפעמים אני ממש מפחדת מכל עובד"
שרה נתניהו העידה בביהמ"ש בנוגע לתביעה שהגישה נגדה שירה רבן: "קשה עם העובדים, לא יודעת איך אני מחזיקה מעמד"
שרה נתניהו בבית המשפט // צילום: אמיל סלמן

שרה נתניהו: "לפעמים אני ממש מפחדת מכל עובד"

שרה נתניהו העידה בביהמ"ש בנוגע לתביעה שהגישה נגדה שירה רבן: "קשה עם העובדים, לא יודעת איך אני מחזיקה מעמד"

יאיר אלטמן
, עודכן

שרה נתניהו הגיעה לבית הדין האזורי לעבודה בירושלים על מנתלהעיד בתביעה שמנהלת נגדה עובדת המעון לשעבר, שירה רבן.

"הפכתי לשק חבטות של התקשורת, והכי קל זה לתבוע את שרה נתניהו", העידה רעיית ראש הממשלה על הדוכן. "כל מה ששירה אמרה זה שקר. בקושי הכרתי אותה ובקושי ראיתי אותה. מני נפתלי הוא באותה קליקה של שירה רבן. פנו לעשרות אנשים כדי ללחוץ עליהם לצאת נגדי".

עורכת הדין המייצגת את רבן, נעמי לנדאו, שאלה את הגברת נתניהו אם היא דרשה מהעובדים להתייצב לעבודה בערב יום הכיפורים. "לא דרשתי. שאלתי והיא אמרה שהיא לא תבוא, ובזה זה נגמר. יש גבול לשקרים. יש פה מסכת שקרים. יש כאן עובדים ממורמרים שמוצאים את עצמם בחוץ".

השופט שאל בדיון האם יש צורך שעובדים יישארו מעבר לזמן המותר בחוק, והגברת נתניהו ענתה: "אני לא חושבת שזה אי פעם קרה, לא זכור לי. לא קרה דבר כזה, אני גם לא צריכה שיהיו אצלי. אני אף פעם לא באה בדרישות. מבחינתי זה כמעט לחיות עם האויב. אני לפעמים ממש מפחדת מכל עובד, וזה ממש קשה לחיות ככה. לפעמים אני רוצה את השעות של אחר הצהריים שהם יילכו, כדי שיהיה לי שקט ומקום להיות לבד עם עצמי ועם הבנים שלי. זה כל כך קשה, שלפעמים אני אומרת שאני לא יודעת איך בכלל אני מחזיקה מעמד עם עובדים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...